Πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας: 40 ετών έγινε η ωραιότερη γαλαζοαίματη της Ευρώπης (φωτό)

Το νεότερο από τα τρία παιδιά του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και της Βασίλισσας Σίλβιας

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 10 Ιουνίου η πριγκίπισσα Μαντλέν (Madeleine) της Σουηδίας.

Η ομορφότερη royal της Ευρώπης έγινε 40 ετών και το παλάτι δημοσίευσε με την αφορμή αυτή ένα  πορτραίτο της γαλαζοαίματης με τα υπέροχα μπλε μάτια.

Photo: Instagram kungahuset - ?: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna

Στη  φωτογραφία βλέπουμε την Μαντλέν να φορά ένα ροζ φόρεμα με σχέδια και γιακά, ενώ έχει ολοκληρώσει το look με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση η πριγκίπισσα γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά, μαζί με την οικογένειά της. 

Η 40χρονη πλέον royal είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και της Βασίλισσας Σίλβιας. 

Κατά την γέννησή της βρισκόταν στην τρίτη θέση της γραμμής διαδοχής του σουηδικού θρόνου, ενώ σήμερα είναι στην έβδομη. Πρώτη στη σειρά διαδοχής είναι η αδελφή της πριγκίπισσα Βικτώρια.

Στις 25 Οκτωβρίου 2012 τα σουηδικά ανάκτορα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα της, με τον επιχειρηματία Κρίστοφερ Ο'Νιλ. Ο γάμος διεξήχθη στις 8 Ιουνίου 2013 στη Στοκχόλμη, παρουσία πολλών ξένων επισήμων.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η κόρη τους Πριγκίπισσα Ελεονώρα, Δούκισσα του Γκότλαντ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Φεβρουαρίου 2014. 

Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε ότι η Μαντλέν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, που αναμένετο να έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι του 2015. Ο γιος τους Πρίγκιπας Νικόλαος, Δούκας του Όνγκερμανλαντ, γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2015 στη Στοκχόλμη.

Στις 27 Αυγούστου 2017 ανακοινώθηκε ότι η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της, περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Στις 9 Μαρτίου 2018, η Μαντλέν γέννησε ένα κορίτσι την Πριγκίπισσα Αδριανή, Δούκισσα του Μπλεκίνιε, στο νοσοκομείο Νταντέρουντ.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του μένει μόνιμα στην Αμερική και επισκέπτεται την Σουηδία με κάθε ευκαιρία, αν και η πανδημία κράτησε για καιρό την πριγκίπισσσ μακριά από την οικογένειά της.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ