Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι καλές μέρες για σοβαρές αποφάσεις στα οικονομικά & τα αισθηματικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που βρίσκονται και οι δυο στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης, που φτάνει μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου στις 14/6, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές.

Στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να προκύψουν γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή φλερτ σε εξόδους και μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι διάρκεια.

Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Σε γενικές γραμμές δεν είναι καλές μέρες για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Ακόμη αποφύγετε να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους σε θέματα ομορφιάς, για να μην έχετε «περίεργα αποτελέσματα».

Η Κυριακή είναι λίγο πιο επιβαρυμένη ως μέρα, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και ενεργοποιεί τη σύνοδο. Τα απρόοπτα θετικά και αρνητικά δε θα λείψουν από  αυτό το Σαββατοκύριακο και μπορεί να τα δούμε εκτός από τις ανθρώπινες συμπεριφορές και στις καιρικές ή γεωφυσικές συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Το να δαμάσετε την επιθυμία σας για αγορές και καλοπέραση δεν είναι πολύ εύκολο αγαπητοί μου Κριοί και η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή έχετε καλό και μερικές φορές ακριβό γούστο, το να βρείτε κάτι πολυτελές σε μια καλή τιμή είναι μεγάλος πειρασμός για σας.

Όμως πριν αρχίσετε τα παρορμητικά ψώνια, καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». Επειδή η όψη αυτή θα είναι κυρίαρχη μέχρι την Πανσέληνο της Τρίτης, προσέξτε ιδιαίτερα με τα έξοδα σας. Ακόμη, καλό είναι να δείτε θέματα που άπτονται των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Ακόμη, προσοχή σε επενδύσεις. Σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για υπογραφές ή δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πολύ «μαζί», μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και αυτό μπορεί να νιώσετε με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση, καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, να πάρετε απόσταση, και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, να σας ζορίσει περισσότερο.

Από το να επιμείνετε και το πράγμα να γίνει χειρότερο, καλύτερα να αφήσετε τη συζήτηση για μια άλλη φορά. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, από σήμερα μέχρι την Τρίτη μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ, ίσως και διαδικτυακά, που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία που δεν περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα Δίδυμοι μου και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο γι’ αυτά που σας ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά, επειδή το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που εξακολουθεί η επιρροή του κι αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να λειτουργεί και αρνητικά δημιουργώντας εμμονές, προσέξτε μη χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Ίσως από την άλλη έχετε εσείς μια πρωτότυπη ιδέα να προτείνετε κι αυτό να βοηθήσει και στις σχέσεις σας. Επειδή πολλές φορές ο Ουρανός δημιουργεί ένα ηλεκτρισμένο κλίμα, αποφύγετε διενέξεις. Ίσως ακόμη σας προτείνουν κάτι επαγγελματικό.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ