Αυτή είναι η 46χρονη μνηστή του Κeanu Reeves - Μποέμ στυλ, γκρίζα μαλλιά και συντηρητικό look (φωτό)

Η σπάνια εμφάνιση με τη, γκριζομάλλα, υπέροχη σύντροφό του....

Ο Κιάνου Ριβς, δεν μας έχει συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιοότητας. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ, έκανε μια εξαίρεση αυτή την φορά και μας έδειξε την σύντροφό του, την οποία έχουμε δει ξανά σε άλλες εμφανίσεις. 

 

 

 

 

Ο λόγος για την εικαστικό Αλεξάνδρα Γκραντ, με την οποία τον είδαμε για πρώτη φορά το 2019. Κάποιοι ένιωσαν μεγάλη έκπληξη βλέποντάς τον με τη συγκεκριμένη σύντροφο, επειδή αρνείται να συμβιβαστεί με τους παρωχημένους πια κανόνες ομορφιάς.

H εμφάνιση του «ζευγαριού» έγινε  στο MOCA Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Geffen Contemporary στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Ριβς και η Γκραντ γνωρίζονται από το 2011 και έχουν μαζί έναν μικρό εκδοτικό οίκο που ονομάζεται X Artists' Books. Όσοι ακολουθούν την Γκραντ στο Instagram, δεν ξαφνιάστηκαν που την είδαν μαζί με τον ηθοποιό καθώς υπάρχουν και άλλες κοινές τους φωτογραφίες.

 

 

 

 

H Grant είναι Αμερικανίδα εικαστικός που γεννήθηκε στο Οχάιο στις 4 Απριλίου 1973 και σήμερα ζει στο Λος Άντζελες.

Μιλώντας για το ιστορικό της σε συνέντευξή της στο περιοδικό Modern Edition το 2008, η Grant δήλωσε: "Οι πρώτες μου παρορμήσεις για να κάνω τέχνη προήλθαν από την ανάγκη να δημιουργήσω μια μητρική γλώσσα και έναν τόπο για τον εαυτό μου.

 

 

 

 

 

"Μεγάλωσα μετακινούμενη από το Μεξικό στη Γαλλία, στην Ισπανία και στις ΗΠΑ - κόρη ενός Αμερικανού διπλωμάτη και μιας Σκωτσέζας γεωλόγου. Έγινα έντονος παρατηρητής του τι κερδίζεται και τι χάνεται στη μετάφραση, καθώς οι άνθρωποι, τα βιβλία και οι ιδέες μετακινούνται από πολιτισμό σε πολιτισμό, από πλαίσιο σε πλαίσιο".

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μικρή και, ενώ ζούσε στην Πόλη του Μεξικού, φοίτησε σε βρετανικό σχολείο. Όταν ήταν 11 ετών, γράφτηκε στο σχολείο Thomas Jefferson School στο Σεντ Λούις του Μιζούρι, ένα οικοτροφείο, για ένα χρόνο αναφέρει το nationalworld

Στη συνέχεια μετακόμισε με τη μητέρα της στο Παρίσι, όπου φοίτησε στο Διεθνές Σχολείο του Παρισιού. Λόγω των εμπειριών της, η Grant είναι πολύγλωσση και μιλάει αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά.

Αποφοίτησε από το λύκειο της Phillips Exeter Academy το 1990, ένα ιδιωτικό οικοτροφείο στο New Hampshire και το 1995 αποφοίτησε από το Swarthmore College με πτυχίο στην ιστορία και την τέχνη.

Από εκεί, η Grant φοίτησε στο California College of the Arts του Σαν Φρανσίσκο, απ' όπου αποφοίτησε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο σχέδιο και τη ζωγραφική το 2000.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ