Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δεν χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση, ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια, κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας όταν εμπλέκεται σε όψεις, ακόμη κι αρμονικές, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι, όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς και ευαίσθητους οίκους στο ωροσκόπιο σας και μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή, κάνοντας τη διάθεση σας λίγο πιο άτονη. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ