Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και η κύρια όψη της είναι η αντίθεση με τον Άρη στον Κριό που συνήθως δημιουργεί εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές η όψη, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή συνθήκες που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας πετούν εκτός προγράμματος.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια δυναμική μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη σας βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και για κάποια κατάσταση στη δουλειά. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται εσώκλειστος σε ένα πιο εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που κάνει πιο ευαίσθητες τις κεραίες σας σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και αυξάνει τη διαίσθηση σας. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ