Διπλή γυναικοκτονία στην Ιταλία: Σκότωσε την πρώην σύζυγο, τη νυν σύντροφό του & αυτοκτόνησε (φωτό)

Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για μια ακόμη «προαναγγελθείσα τραγωδία», η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί

Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του. Αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ δίπλα του νεκρή ήταν και η νέα σύντροφός του.

Μια γυναίκα, η Lidia Miljkovic 42 ετων από τη Σερβία, δολοφονήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου στην πόλη Βιτσέντσα της βόρειας Ιταλίας από τον πρώην σύζυγό της Βοσνιακής καταγωγής.

Πηγή: ilgazzettino

Το θύμα είχε μόλις συνοδεύσει τα δυο τους παιδιά στο σχολείο. Ο πρώην σύζυγός της και δράστης την πυροβόλησε θανάσιμα, ενώ εκείνη βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Πηγή: ilgazzettino

Ο δολοφόνος, για μεγάλο διάστημα κατά το παρελθόν, είχε υποχρεωθεί από τις δικαστικές αρχές να μην συναντά και να μην πλησιάζει την πρώην γυναίκα του, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του. Η 42χρονη είχε υποστεί συχνά βία από τον πρώην σύζυγό της και δεν μπορούσε ούτε να εργαστει. Συχνά μάλιστα μεταφερόταν στο νοσοκομείο με κακώσεις. 

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για μια ακόμη «προαναγγελθείσα τραγωδία», μια γυναικοκτονία η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Πηγή: ilgazzettino

Τρεις ώρες μετά τη δολοφονία, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη νεκρό, μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του, στον περιφερειακό δρόμο της Βιτσέντσα. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πριν λίγο ο αρμόδιος εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι δίπλα στον άνδρα, βρέθηκε νεκρή και η νέα του σύντροφος η οποία ήταν από τη Βενεζουέλα.

Πηγή: ilgazzettino

Το αυτοκίνητο, στα πίσω καθίσματα και στο πορτ-μπαγκάζ, ήταν γεμάτο εκρηκτικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ