Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα, είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και οι περισσότεροι τρέχουν να προλάβουν να κλείσουν εκκρεμότητες, να επικεντρωθούν στα σημαντικά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, και να ξεμπερδέψουν ίσως στο κεφάλι τους κάποια πράγματα τα οποία τους κρατούν σε μια σύγχυση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Είναι ένα πολυάσχολο πρωινό με έμφαση στα θέματα της δουλειάς, των σπουδών, της υγείας. 

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και πιεστικό για τα θέματα της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σας και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία όμως η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα με τη Σελήνη να σας πιέζει να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε. Όμως στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό σχηματίζει θετικότερες όψεις και ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ