Διαμάχη Jolie - Pitt: Η Angelina πούλησε τις μετοχές του διασημότερου ροζέ Miraval, σε Ρώσο ολιγάρχη

Νέο «πεδίο μάχης» μετά την κηδεμονία των παιδιών τους, η κοινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στα… «μαχαίρια» συνεχίζουν να βρίσκονται ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Νέο «πεδίο μάχης» μετά την κηδεμονία των παιδιών τους, η κοινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τον Φεβρουάριο, ο 58χρονος ηθοποιός μήνυσε την 47χρονη Τζολί, ισχυριζόμενος ότι πούλησε παράνομα το μερίδιο της σε ένα οινοποιείο που αγόρασαν μαζί το 2008.

Τότε, το ζευγάρι που έχει μαζί έξι παιδιά, αγόρασε  το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του αμπελώνα και του σπιτιού Château Miraval στη Νότια Γαλλία, όπου το 2014 παντρεύτηκε εκεί και πέρασε πολλές οικογενειακές διακοπές....

Ο Πιτ κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και ισχυρίστηκε ότι η Τζολί σκόπιμα "επεδίωξε να του προκαλέσει ζημιά" πουλώντας τα συμφέροντά της στην εταιρεία κρασιού.

Ο ίδιος λέει ότι είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν ποτέ τις αντίστοιχες μετοχές τους χωρίς την άδεια του άλλου. Ζήτησε επίσης δίκη με ενόρκους στα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE.

 

 

"Η μήνυση του κ. Pitt εναντίον της κας Jolie είναι η προέκταση μιας ψευδούς αφήγησης και η αλήθεια της κατάστασης δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί", λέει πηγή στο PEOPLE.

"Μετά τα γεγονότα που οδήγησαν την κ. Jolie να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και τα χρόνια που αφιέρωσε στη φροντίδα των παιδιών τους, η κ. Jolie και τα παιδιά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ακίνητο και πήρε τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση.

 

 

Αφού έκανε πολλαπλές προσφορές στον πρώην σύζυγό της και γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση θα κληρονομηθεί από τα παιδιά τους, βρήκε έναν επιχειρηματικό έταιρο με εμπειρία στον κλάδο του αλκοόλ".

Η πηγή προσθέτει: "Είναι ατυχές το γεγονός ότι αφού αποχώρησε σωστά και νόμιμα από την επιχείρηση, ο κ. Pitt την εμπλέκει σε πολλαπλές αγωγές". 

Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον του Pitt λέει: "Αυτό δεν έχει νόημα. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η αξία για την οικογένεια θα ήταν ένας από τους γονείς τους να διατηρήσει την κυριότητα ενός ολοένα και πιο πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου. Θα μπορούσε να την εξαγοράσει. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία σε μια οικογένεια που κατέχει το 100% από το 40-50%"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ