Τιμπό Κουρτουά: Καλεσμένος σε γάμο επιχειρηματία, στα Χανιά, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ - η έκπληξη στην αγαπημένη του (φωτό)

Ο Κουρτουά και η σύντροφός του Μισέλ Γκέρζιγκ τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους

Στα Χανιά βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος επισκέφτηκε την Κρήτη για τον γάμο του επιχειρηματία Μπεν Μπατόσι.

Ο διάσημος πορτιέρο, ο οποίος στέφθηκε MVP στον φετινό τελικό του Champions League, ήταν καλεσμένος, σύμφωνα με το zarpanews.gr. στον γάμο του Μπεν Μπατόσι και του μοντέλου Κάτια Λεβίν.

Το ζευγάρι είναι πολύ γνωστό στο Ισραήλ απ’ όπου κατάγεται, ωστόσο επέλεξαν τα Χανιά για να πραγματοποιήσουν τον πολυτελή γάμο τους, ο οποίος έγινε στο ξενοδοχείο La Mer Resort and Spa στον Καβρό Αποκορώνου.

Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύντροφός του Μισέλ Γκέρζιγκ, ως καλοί φίλοι του ζευγαριού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σημαντική αυτή στιγμή. Έτσι, ο διάσημος τερματοφύλακας και το γνωστό μοντέλο, έφτασαν στο αεροδρόμιο των Χανίων με ιδιωτική πτήση το απόγευμα του Σαββάτου, με προορισμό το ξενοδοχείο.

Εκεί, τους υποδέχτηκε ο διευθυντής κος Παύλος Μαθιουδάκης, ο οποίος συνεχάρη τον παίκτη της Ρεάλ για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

Το βράδυ του Σαββάτου, το διάσημο ζευγάρι αλλά και οι συνολικά 150 καλεσμένοι – ανάμεσά τους πολλά μοντέλα συνάδελφοι της νύφης – παρευρέθηκαν στη γαμήλια τελετή και στο δείπνο που έγινε στους πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου όπως επίσης και στο πάρτι που ακολούθησε στην παραλία. 

Η έκπληξη της βραδιάς πάντως, ήταν η τούρτα που ζήτησε ο Κουρτουά για τα γενέθλια της αγαπημένης του, η οποία είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr, το πολυτελές ξενοδοχείο ήταν κλεισμένο για τρεις μέρες από το Ισραηλινό ζευγάρι για τον γάμο και τους καλεσμένους, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά φάνηκε να απόλαυσε την διαμονή του. Ευχάριστος, ευδιάθετος και πολύ φιλικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν ούτε μία σέλφι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ