O υποτιθέμενος εραστής του Μακρόν: Ο απόλυτος γόης Mathieu Gallet απαντά: δεν είμαι gay, η φήμη με κατέστρεψε - O Προέδρος δεν με στήριξε (βίντεο)

Πρόκειται για μία σεξιστική ομοφοβική  και τερατώδη εκστρατεία μισογυνισμού, δηλώνει ο Matheieu Gallet. 

Επιτέλους μίλησε. Ο πολύ ωραίος άντρας και πρώην πρόεδρος του Radio France, Mathieu Gallet, 5  χρόνια μετά την φρενήρη φημολογία που τον έφερνε εραστή του υποψηφίου τότε προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ,αποφάσισε να δώσει απάντηση με ένα μεγάλο βιβλίο. 

Συνοψίζοντας τα όσα γράφει και τα όσα λέει σε διεθνή μέσα αλλά και στην γαλλική τηλεόραση , ανοίγοντας επιτέλους τα χαρτιά του, θα κρατούσαμε εν είδει  περιλήψεώς τα εξής: 

Πρόκειται για μία σεξιστική ομοφοβική  και τερατώδη εκστρατεία μισογυνισμού ,δηλώνει ο Matheieu Gallet που τελικά δεν έβλαψε τον Εμάνουελ Μακρόν αφού εξελέγη, αλλά εμένα γιατί με καταδίωξαν οι συνδικαλιστές της Radio France και εν τέλει  με απέλυσαν!

Μάλιστα δεν έλαβα καμία προστασία από τον πρόεδρο πλέον Εμανουέλ Μακρόν, περιγράφει ο ταλαντούχος , αριστούχος , Γάλλος επαρχιώτης,  όπως ήταν φυσικό , αφού με αυτό τον τρόπο  δηλαδή με το να μη μου παράσχει προστασία , απέδειξε ότι δεν είχαμε καμία σχέση.

 

 

Το πρόβλημα είναι , λέει ,ο εντυπωσιακός Mathieu Gallet οτι  ''βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα και των διεθνών κυκλωμάτων που δεν ήθελαν τον Γάλλο πρόεδρο στο Ελιζέ''.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα επίσημα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν συνεχώς ως fact αυτή την είδηση .

Στη Γαλλία , συμπληρώνει τα media δεν αναφέρονταν ευθέως στην δήθεν ομοφυλοφιλική σχέση μου και έτσι η φήμη στροβιλίστηκε και επεκτάθηκε , έγινε ένα κουτσομπολιό που μεταφερόταν εύκολα από τραπέζι σε τραπέζι από δείπνο σε δείπνο κάτι σαν ……  επιδόρπιο. 

«Έκανα το δικό μου ρεπορτάζ και κατέληξα ότι αυτή η φήμη που εκτροχιάστηκε είχε την πηγή της στο  σοσιαλιστικό κόμμα  και τους πρώην συντρόφους του που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την άνοδο και την αυτονόμηση κάποια στιγμή του φιλόδοξου Εμανουέλ Μακρόν και ήθελαν  να τον πλήξουν και να ανακόψουν την πορεία του,» τονίζει ο Ματιέ , μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση . 

«Ήταν πολύ εύκολο λοιπόν να «ζεματίσουν» το γεγονός ότι ο Εμανουέλ είχε σχέση με μία γυναίκα κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του, έδειχνε αληθοφανής η εκδοχή της ομοφυλοφιλίας του.»

Εκείνη την εποχή που ξεκίνησε  η φήμη,  εγώ ήμουν πρόεδρος του Radio France , το πήρα ελαφριά , είχα δεσμό με μία είκοσάχρονη φοιτήτρια και δε φανταζόμουν ποτέ ότι ένα τέτοιο προκαλεί το ψέμα θα έπαιρνε διαστάσεις χιονοστιβάδας, αποκαλύπτει σε άλλη συνέντευξή του στους Τimes του Λονδίνου. 

 

 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα στο eirinika,  υπάρχει ένα απόσπασμα μιας ομιλίας του Εmmanuel Macron  ο oποίος με χιούμορ ,έσπασε τον πάγο, γύρω από αυτή την «γαλλικού τύπου» συκοφαντία - Έτσι το χαρακτηρίζουν οι άγγλοι στουs Τimes . 

Στην πραγματικότητα απομυθοποίησε την υποτιθέμενη γκέι σχέση του και τελικά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους .

Μάλιστα ,όπως αποκαλύπτει ο Ματιέ , την επόμενη μέρα, τον πήρε στο τηλέφωνο ο Πρόεδρος προφανώς αισθανόμενος κι αυτός ενοχή  γιατί στοχεύοντας σε αυτόν έπληξαν και εκαναν κακό και στον πρώην Προέδρο της Radio France .

 

 

«Μέχρι και στην γιαγιά μου έστειλαν e-mail παρουσιάζοντας με μεγαλειώδη ψέματα λεπτομέρειες για  τον «δεσμό» μου με τον Προέδρο.

Η δε  πόρτα του σπιτιού μου περιττό να το πω γέμισε παπαράτσι που με παρακολουθούσαν 24 h το εικοσιτετράωρο περιμένοντας να δουν ,να μπαίνει να βγαίνει ο «εγκατεστημένος» σε όλα τα κουτσομπολιά  ,«εραστής» μου. 

Επί ματαίω  όμως , γιατί δεν έπιασαν το λαβράκι και εγκατέλειψαν την προσπάθεια»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ