Γιατί ένας άντρας σταματά να απαντά στα μηνύματα - Φοβάται την δέσμευση ή βρήκε άλλη;

Σε καμία περίπτωση, εσύ δεν πρέπει να παρακαλέσεις κανέναν άντρα, που δεν δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα

Ενώ όλα φαίνονταν μια χαρά, είχατε συχνή επικοινωνία κι ένιωθες ότι τα βρίσκετε, ξαφνικά ο άντρας που σε ενδιαφέρει, σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά σου. Γιατί;

Δεν βλέπει μέλλον μαζί σου.

Η αρχική έλξη πολλές φορές μας παρασύρει, αλλά η ικανότητα σύνδεσης σε βαθύτερο επίπεδο με ένα άνθρωπο, δεν είναι πάντα εύκολη. Εμφανισιακά μπορεί να ήσουν το απόλυτο 10 για εκείνον κι εκείνος για εσένα, αλλά από τις συζητήσεις σας, ίσως κατάλαβε ότι δεν υπάρχει μέλλον, γιατί δεν ταιριάζετε. Αντί να στενοχωριέσαι, να είσαι ευγνώμων. Πάρα πολλοί άντρες, ξέρουν ότι δεν υπάρχει μέλλον με μια γυναίκα και αντ’ αυτού, επιλέγουν να την κρατήσουν για να διασκεδάσουν λίγο, δίνοντας ψεύτικες ελπίδες.

Βρήκε άλλη.

Οι άντρες λατρεύουν το κυνήγι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μερικοί, μόλις πετύχουν το στόχο, αυτή η επιθυμία τους εξαφανίζεται. Εάν άντρας που σού έστελνε μηνύματα πολλές φορές την ημέρα, ξαφνικά σιωπήσει, το πιθανότερο είναι ότι βρήκε κάποια άλλη για να κυνηγήσει. Μέχρι να ρίξει ξανά το “θήραμά” του και να επαναληφθεί η ιστορία.

Δεν πήρε αυτό που θέλει.

Δυστυχώς μερικοί άντρες, θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν μια γυναίκα να κοιμηθεί μαζί τους. Αυτοί οι άντρες προσποιούνται ότι θέλουν κάτι περισσότερο για να ρίξουν τις άμυνές σου, αλλά φεύγουν μόλις πάρουν αυτό που θέλουν. Αν δεν ανταποκρίθηκες άμεσα σ’ αυτό, το πιθανότερο είναι ότι ψάχνει αλλού για τη λύση του.

Φοβάται τη δέσμευση.

Δυστυχώς, αρκετοί άνδρες έχουν το σύνδρομο του αιώνιου παιδιού. Πρόκειται για παιδιά φυλακισμένα στο σώμα ενός ενήλικα, που αρνούνται να μεγαλώσουν, να ωριμάσουν και να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό στη ζωή τους. Όταν λοιπόν, νιώσει ότι τα πράγματα σοβαρεύουν αναμεταξύ σας, τότε απλά απομακρύνεται, σύμφωνα με την Μαρία Μαρκουλιδάκη και το tsemperlidou.gr.

Του αρέσει να μιλάει με πολλές.

Εδώ, έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση ενός άντρα, με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Προσπαθεί να νιώσει σημαντικός και επιθυμητός από τις άλλες γυναίκες, επικοινωνώντας ταυτόχρονα με πολλές, χωρίς όμως, ουσιαστικά ενδιαφέρεται πραγματικά για καμιά. Όταν πάρει την επιβεβαίωσή του από εσένα, αλλά και από άλλες γυναίκες, περνάει στην επικοινωνία με τις επόμενες.

Σε καμία περίπτωση, εσύ δεν πρέπει να παρακαλέσεις κανέναν άντρα, που δεν δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα. Έχεις αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ