Γυναικοκτονία στη Λεμεσό: 84χρονος σκότωσε με σφυρί την σύζυγό του - προηγήθηκε καβγάς που κατέληξε σε τραγωδία (βίντεο)

Πήγε στο τμήμα και είπε πως την σκότωσε

Γυναικοκτονία στην Κύπρο με 84χρονο άντρα να φέρεται ότι παραδέχτηκε πως σκότωσε την  82χρονη σύζυγο του, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή του εγκλήματος ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, είπε πως ο φερόμενος δράστης μετέβη στις 9.15 στην ΑΔΕ Λεμεσού και ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου, ο κ. Κυριάκου δήλωσε, σύμφωνα με το sigmalive.com, πως «φαίνεται να υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, είπε ερωτηθείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού. Ο 82χρονος βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου του λαμβάνεται θεληματική κατάθεση και αναμένεται να συλληφθεί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ