Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Kρήτη: Βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του & τους πετούσε λίγα ευρώ στο κρεβάτι - Ο 14χρονος γιός τράβηξε το βίντεο που τον «καίει»

Βίαζε τον ένα γιο από τα 6 και τον 24χρονο με ειδικές ανάγκες από τα 17.

Απολογείται, σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, ο 52χρονος Σύρος που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή, σε μία υπόθεση, το κουβάρι της οποίας άρχισε να ξετυλίγεται χάρη στον 24χρονο ΑμΕΑ που έχοντας βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο επί σειρά ετών, αποφάσισε να μην επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση.

Ο 24χρονος που φοιτά στο ειδικό σχολείο, ήταν εκείνος που μίλησε, ήταν εκείνος που είχε καταλάβει ότι ο 52χρονος "πείραζε" και τον μικρό του αδερφό. Ήταν εκείνος που υπέδειξε στον 14χρονο να καταγράψει στο κινητό του τις αρρωστημένες πράξεις στις οποίες τον υπέβαλε ο 52χρονος και να του το στείλει. Ήταν ο ίδιος που έκανε σχετική αναφορά και στην ψυχολόγο, η οποία κατόπιν κινήθηκε αρμοδίως για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Μάλιστα, ο 24χρονος που ζει στο ισόγειο με τον 26χρονο αδερφό του, στην κατάθεσή του ανέφερε ότι ο 50χρονος κακοποιούσε και τον ίδιο από 17 ετών, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι κακοποιούσε και το μεγαλύτερο αδερφό τους, ενώ τραγική είναι η αναφορά του πως θεωρεί ότι η μητέρα τους είχε γνώση για την κακοποίησή τους.

Πηγή: cretalive.gr

Από την πλευρά του ο 14χρονος προσδιορίζει ότι πρώτη φορά βιάστηκε από τον 52χρονο όταν τελείωνε την 6η δημοτικού. Αναφέρει ότι ο άνδρας  τον πέταξε με τη βία στο κρεβάτι κι έκτοτε τον εξανάγκαζε να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις σχεδόν καθημερινά, όταν έλειπε η μητέρα του από το σπίτι. Το παιδί θεωρεί, κι εκείνο όπως και ο 24χρονος αδερφός του, ότι η μητέρα τους είχε δει, ότι ήξερε τι συνέβαινε και για αυτό είχε πει στον 14χρονο να μην ανεβαίνει στο σπίτι όταν θα λείπει εκείνη από το σπίτι.

Οι περιγραφές του 14χρονου όπως και το βίντεο είναι ανατριχιαστικές. Το ανήλικο αγόρι φέρεται να ανέφερε ότι ο άνδρας του έδινε 1-2 ευρώ κάθε φορά που τον βίαζε, και αν δεν είχε... του πετούσε 50 λεπτά. Από τις πράξεις δεν έλειπε η βία αλλά και οι απειλές ότι θα τον ρίξει από το μπαλκόνι. Για τον 14χρονο όλα αυτά φαίνεται πως αποτελούσαν μια "ρουτίνα", μια παγιωμένη κατάσταση, για την οποία ο ίδιος φέρεται να είπε ότι "αισθανόταν χάλια" και πως "ήθελε να μη γυρίσει στο σπίτι" ο 52χρονος.

Όσο για το ρόλο της μητέρας στην υπόθεση, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να διερευνηθεί ποινικά και ο ρόλος της, καθώς φαίνεται ότι είχε γνώση και δεν έκανε τίποτα για να γλιτώσει τα παιδιά της από τα αδίστακτα χέρια του 52χρονου.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρει το cretalive, φέρεται να αρνείται ότι είχε "πειράξει" τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια, ενώ για τον 14χρονο, με δεδομένη την ύπαρξη και του βίντεο, φέρεται να ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη, συνέβη μόνο μία φορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ