Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Σελήνη θα βρίσκεται αρκετές ώρες σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα και συγκεκριμένα από τις 02:12 μέχρι τις 09:22 το πρωί που θα περάσει στην Παρθένο.

Έτσι η πρωινή έγερση για τη δουλειά, το σχολείο, τις υποχρεώσεις μας γενικότερα μάλλον θα είναι πιο δύσκολη, αλλά ευθύς αμέσως μόλις περάσει η Σελήνη στην Παρθένο θα ξυπνήσουμε για τα καλά. Στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη θα σχηματίσει αύριο το πρώτο της τέταρτο, γεμίζοντας σιγά-σιγά ώστε να φτάσουμε στην Πανσέληνο στον Τοξότη την επόμενη εβδομάδα.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Χείρωνα στον Κριό. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας.

Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Αν δώσουμε όλη μας την ενέργεια και προσοχή στο τέλος θα αποσυντονιστούμε από τις δικές μας ευθύνες. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα, κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, σκεφτείτε τρόπους για να επιστρέψετε στις καλές συνήθειες.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας μπορεί να δώσει ένα πιο σοβαρό ίσως τόνο στις συζητήσεις σας σήμερα με φίλους και να σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας. Έτσι όμως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια παλιά συναισθηματικά τραύματα που μπορείτε να θεραπεύσετε.

Εύκολη διαδικασία δεν είναι, όμως καλύτερη να την επιλέξετε από το να την αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά ή και την οικογένεια. Μόλις η Σελήνη προχωρήσει στην Παρθένο τις πρωινές ώρες θα νιώσετε μεγαλύτερη ανακούφιση ασχολούμενοι δημιουργικά με όσα έχετε στο πρόγραμμα σας.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα φέρνει θέματα αυτοπεποίθησης στην επιφάνεια. Καλά θα κάνετε όμως να αποβάλλετε αρνητικούς τρόπους σκέψης για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Αυτοί είναι που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο θα χρειαστεί ίσως να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας και να το ανανεώσετε. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτές τις μέρες. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας, γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες.

Αν κάποιος φίλος ή συνεργάτης σάς προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στον Κριό λειτουργεί ως ένας μεγεθυντικός φακός σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει και ενδεχομένως πληγώσει σε μια φιλική σχέση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ