Επισκεφτείτε την grande villa Alexander στο Πόρτο Χέλι - 1000 τμ: Οι χλιδάτοι εσωτερικοι χώροι, σαν μικρονήσι το προνομιούχο οικόπεδο (φωτό)

Ένα ονειρεμένο ακίνητο!

Μια απίθανη βίλα, 1000 tm, πωλείται από τους Sotheby's στο Πόρτο Χέλι. Ελάτε να περιηγηθούμε νοητά σους υπέροχους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Alexander.

Πρόκειται για ένα όμορφα σχεδιασμένο, μεγαλοπρεπές σπίτι, που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα στους ιδιοκτήτες του. Το προνομιούχο οικόπεδο θυμίζει μικρονήσι!

Σε μικρή απόσταση από το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών και το Πόρτο Χέλι, η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται είναι επίσης υπέροχη.

Χλιδή και πολυτέλεια είναι δύο λέξεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να περιγράψουν την διακόσμηση του Alexander. Όπως αναφέρεται στο επίσημο site των Sotheby's, το ακίνητο διαθέτει μεγάλους χώρους και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Στο εξωτερικό θα βρει κανείς κήπους και ευρύχωρα υπαίθρια σαλόνια, ενώ η μεγάλη πσινίνα - με  θαλασσινό νερό - βρίσκεται στο επίκεντρο.

Όσο για τους εσωτερικούς χώρους της κύριας κατοικίας η διακόσμηση τους δημιουργεί μια  ξέγνοιαστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, με το λευκό να κυριαρχεί τόσο στην κουζίνα, όσο και στο καθιστικό.

Μέσα στα 1000 τμ ενσωματώνονται δύο ανεξάρτητοι ξενώνες (60 τμ και 120 τμ) που μοιράζονται την ίδια εκπληκτική θέα.

Πρόκειται για ένα πολυτελές σπίτι που μπορεί να εξυπηρετήσει τέλεια τις ανάγκες μιας οικογένειας, ενώ προσφέρει παράλληλα χώρο για διασκέδαση και δραστηριότητες όπως το τένις, αφού διαθέτει και γήπεδο! 

Μια σήραγγα οδηγεί στην παραλία, όπου υπάρχει μια μεγάλη προβλήτα για σκάφη, πλήρως εξοπλισμένη για αγκυροβόληση. Η τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τα κοντινά νησιά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: sothebysrealty.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ