Όσα έγιναν στη συναυλία στο Μπάκιγχαμ: Κατενθουσιασμένος ο πρίγκιπας George, τραγουδούσε μαζί με τον μπαμπά του (φωτό & βίντεο)

Η σκηνή στήθηκε έξω από το Ανάκτορο του Μπάκιγχα

Ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή οι τετραήμεροι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συναυλία με αστέρες της μουσικής, οι οποίοι και τραγούδησαν για τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Η σκηνή στήθηκε έξω από το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και χιλιάδες κόσμου χόρεψαν και τραγούδησαν με τους ρυθμούς των Queen, των Ντουράν Ντουράν, της Νταϊάνα Ρος και του Ροντ Στιούαρτ.

 

Μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδίας ήταν όταν ο πρίγκιπας George τραγουδούσε, από το royal box, μαζί με τον μπαμπά του πρίγκιπα Ουίλιαμ το «Sweet Caroline», το οποίο και ερμήνευε ο Στιούαρτ.

Εκτός από τον 8χρονο royal, μαζί με τον Δούκα και την  Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ήταν και η 7χρονη κόρη τους πριγκίπισσα Charlotte, ωστόσο - όπως και στην επίσκεψη που έκαναν στην Ουαλία το Σάββατο - απουσίαζε ο μιρκότερος γιος τους πρίγκιπας Louis και λογικό αφού είναι μόλις 4 ετών.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο George, ο οποίος είναι τρίτος στην σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά του και τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, φάνηκε ιδιαίερα χαρούμενος, καθώς γελούσε και αστειευόταν με τον Ουίλιαμ.

Παρόντες στη συναυλία ήταν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης,Καμίλα, η Ζάρα Τίνταλ και ο σύζυγός της Μάικ, καθώς και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη, οι οποίες και συνοδευόντουσαν από τους συζύγους τους.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο πρίγκιπας William και ο πατέρας του ανέβηκαν στην σκηνή και μίλησαν για την προσφορά της βασίλισσας. Ο εγγονός της είπε μεταξύ άλλων, με μια δόση χιούμορ: «ενώ κανενός η γιαγιά δεν τους ευχαριστεί επειδή μιλούν για την ηλικία της, η δική μου γιαγιά είναι ζωντανή για σχεδόν έναν αιώνα.

 

 

 

 

 

 

Σε αυτό το διάστημα, η ανθρωπότητα είδε μια απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και στην επιστήμη. Και ενώ αυτές οι ανακαλύψεις έχουν αυξήσει την γνώση μας για την επιρροή που έχουν οι άνθρωποι στον κόσμο, ο πλανήτης μας έχει γίνει πιο εύθραυστος. Σήμερα, το 2022, ενώ η βασίλισσα γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, η πιεστική ανάγκη να προστατεύσουμε και να επαναφέρουμε τον πλανήτη μας δεν ήταν ποτέ τόσο επείγουσα».

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι του Γουέσεξ, παρακολουθούσαν επίσης από την κερκίδα το show, μαζί με τα παιδιά τους τη Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ, 18 ετών, και τον Τζέιμς, Βίσκοντ Σέβερν, 14 ετών. Η πριγκίπισσα Άννα, με τα παιδιά της και τους συντρόφους τους, πήρε τη θέση της δίπλα στον σύζυγό της, αντιναύαρχο Sir Timothy Laurence.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @windsor.royals.lovely

 

 

 

 

 

 

 

Το μεγαλύτερο εγγόνι της βασίλισσας, ο Πίτερ Φίλιπς, έφερε μαζί του τις κόρες του Σαβάνα, 12 ετών, και Ίσλα, 11, που κυμάτισαν σημαίάκια καθώς ξεκινούσε  συναυλία.

Δείτε επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ με το αρκουδάκι Paddington στο Μπάκιγχαμ: «Θέλετε τοστ με μαρμελάδα mam;» - δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail η βασίλισσα Ελισάβετ - λόγω των προβλημάτων με την κινηκότητά της - δεν κατάφερε να βρεθεί στην συναυλία, την είδα όμως από την τηλεόραση. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν παρακολούθησαν επίσης τη συναυλία αυτοπροσώπως και πιστεύεται ότι είδαν την εκδήλωση στο Ουίνδσορ με τη βασίλισσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ