Έγκλημα στην Αίγινα: Σε ποιητική βραδιά η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου, λίγες ημέρες πριν την δολοφονία της

 Απήγγειλε και ποιήματά της

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, με τον 46χρονο γιο της να ομολογεί το έγκλημα.

Λίγες ημέρες πριν η ηθοποιός, σύμφωνα με το nassosblog.gr, μαζί με τον Πασχάλη Μελισσάρη και την πρόεδρο του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ», Καίτη Τύμη, είχε βρεθεί στην ποιητική βραδιά στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας όπου απήγγειλε και ποιήματά της.

Photo: nassosblog.gr

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νερκή μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα, με τράυματα από μαχαίρι στο σώμα της και μια σακούλα στο κεφάλι της.

Η ηθοποιός, Μάγδα Τσαγγάνη, φίλη και γειτόνισσα της Μπονίκου μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»:

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυαντόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη.

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού και συμπλήρωσε:  «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία

« Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ