Με κορωνοϊό η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό - Δεν προλάβαμε να την δούμε και μπήκε σε καραντίνα

Και εκεί που πήγε να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα ήρθε και ο covid! 

Πάνω που άρχισε να κάνει και πάλι δημόσιες εμφανίσεις, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό κόλλησε κορωνοϊό.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου υπενθυμίζεται ότι ήταν πολλούς μήνες μακριά από την οικογένειά της, καθώς παρέμεινε αρκετό καιρό στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική - λόγω της λοίμωξης ΩΡΛ - ενώ όταν επέστρεψε στο σπίτι της έφυγε κατευθείαν για την Ελβετία, όπου νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας.

Την περασμένη εβδομάδα η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης είχε βρεθεί μαζί με τον άντρα της και τα δίδυμα παιδιά τους στο Grand Prix, όπου αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές με αθλητές της Formula 1. 

 

 

 

 

 

 

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης είχε γράψει νωρίτερα ότι ο γιος της Grace Kelly έχει κάνει μια «χρυσή» συμφωνία με την γυναίκα του, την οποία και πληρώνει για να μένει μαζί του! 

Και εκεί που πήγε να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα ήρθε και ο covid!  Τώρα η Σαρλίν βρίσκεται σε καραντίνα, σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η Σαρλίν, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου εμφάνισε κάποια συμπτώματα. Έχει μπει σε καραντίνα».

 

 

 

 

Η μητέρα του 7χρονου πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριελά δεν είναι το μόνο μέλος της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό που έχει νοσήσει από covid, καθώς ο άντρας της είχε βρεθεί θετικός τον Μάρτιο του 2020 και ξανά τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ