Date night! Η πριγκίπισσα Βεατρίκη σε νυχτερινή έξοδο με τον σύζυγό της - Το μικρό μαύρο φόρεμα, οι γόβες Zara (φωτό)

Βγήκαν στο νέο hotspot της πόλης

Date night  για την πριγκίπισσα Βεατρίκη που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μαζί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi, στο  κλαμπ μελών Maison Estelle στο Mayfair του Λονδίνου.

Η 33χρονη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον επέλεξε για την περίστατη ένα μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με ένα κομψό σακάκι από το brand Joie - το έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν - και παπούτσια από τα Zara, αξίας £69.99, που είχαν μικρό τακούνι και ένα φιόγκο.

 

 

Ο 38χρονος Βρετανός κτηματομεσίτης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Banda Property φόρεσε ένα βελούδινο μπλε σακάκι, παντελόνι του ίδιου χρώματος και λευκό πουκάμισο.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Noted (@royalnoted)

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν το 2020 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, η οποία είναι 8 μηνών.

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail η λέσχη Maison Estelle, του ομίλου φιλοξενίας Ennismore, είναι το νέο hotspot της πόλης και από τότε που άνοιξε της πόρτες του έχουν βρεθεί εκεί διασημότητες όπως η Angelina Jolie και τον Idris Elba.

Ιδρύθηκε από ένα ισχυρό ζευγάρι, τον Sharan Pasricha - που αγόρασε την Gleneagles για 200 εκατομμύρια λίρες το 2015 - και τη κληρονόμο σύζυγό του Eiesha Mittal, κόρη του δισεκατομμυριούχου Sunil Mittal.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ