Τίτλοι τέλους για Σακίρα & Πικέ: Χωρίζουν μετά από 11 χρόνια σχέσης - φήμες λένε ότι την απάτησε... (φωτό)

Η σταρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρόση άγχους

Η Σακίρα και ο σταρ της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ χωρίζουν μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας.

Σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το πρακτορείο της 45χρονης τραγουδίστριας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των  παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

 

 

 

 

Η Κολομβιανή σταρ και ο άσσος των γηπέδων ήταν μαζί από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 7χρονο Sasha και τον 9χρονο Milan.

Να σημειωθεί ότι ήδη είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον χωρισμό τους, αφού πληροφορίες θέλουν τον 35χρονο να απάτησε την Σακίρα. Ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μία 20χρονη καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Σε άρθρο το Hola αποκάλυψε παράλληλα ότι το περασμένο Σάββατο 28 Μαΐου, μετά την επιστροφή της από τις Κάννες, η τραγουδίστρια υπέστη κρίση άγχους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τον παίκτη της F.C. Barcelona και μέλη της οικογένειάς της.

Η El  Mundo ανέφερε με την σειρά της ότι το περιστατικό έγινε πριν το El Periódico κάνει λόγο για «σύννεφα» στην σχέση τους και πως η κρίση άγχους της Σακίρα ήταν απόρροια των δύσκολων στιγμών που περνά.  Το πρακτορείο ειδήσεων (El Periodico) είχε αναφέρει ότι η Σακίρα βρήκε τον Πικέ με άλλη γυναίκα. 

 

 

 

 

Παράλληλα όπως αναφέρει το marca.com η ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι μένει χωριστά και πως ο ποδοφαιριστής ζει σε ένα διαμέρισμα στην Βαρκελώνη. Τα παιδιά είναι μαζί με την μητέρα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ