Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο κάνει λίγο πιο αρνητικό τον τρόπο σκέψης μας

Αναλλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του, ένα ζώδιο πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο γουηκέντ με όμορφες επαφές και ευκαιρίες να το ρίξουμε έξω.

Το Σάββατο, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από ένα διάστημα 20 και πλέον ημερών που δημιούργησε αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία, τις επαφές, τις δοσοληψίες, αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές.

Βέβαια για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη, που θα έχει ξεπεράσει και το τετράγωνο του με τον Κρόνο.

Να θυμίσω ότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο κάνει λίγο πιο αρνητικό τον τρόπο σκέψης μας ή τείνουμε να τα βλέπουμε όλα λίγο πιο απαισιόδοξα. Μολονότι είναι η όψη των εμποδίων και δικαιολογείται η όποια πεσμένη διάθεση, ας πάμε κόντρα σε όλο αυτό κι ας προσπαθήσουμε να αντιτάξουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τον Οκτώβριο.  Αναλυτικά για τον ανάδρομο Κρόνο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αξιοποιήστε την Κυριακή τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε μια έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή για να νταντέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να πιεστούν λίγο περισσότερο το Σαββατοκύριακο ή μπορεί να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας.

Το Σάββατο προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο.

Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Ο Ερμής γυρίζει από το Σάββατο σε ορθή πορεία, αλλά περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να καταλάβετε σοβαρή διαφορά. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον Υδροχόο. Αναλυτικά για τον ανάδρομο Κρόνο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Αξιοποιήστε την Κυριακή για να ξεκουραστείτε, να έχετε πιο χαλαρό κι ευχάριστο πρόγραμμα, γιατί σας περιμένει μια απαιτητική εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητικό το Σαββατοκύριακο με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα όπως θέλετε ή απλώς τις συνήθεις λάτρες του σπιτιού αν εργάζεστε και δεν έχετε χρόνο να το περιποιηθείτε τις καθημερινές. Το Σάββατο ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση.

Το Σάββατο ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και μολονότι δε θα είναι πολύ βοηθητικός αμέσως, λόγω και των περιορισμών που δέχεται από τον Κρόνο, μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία με τους άλλους. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας. Αναλυτικά για τον ανάδρομο Κρόνο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ή έστω κάνοντας δραστηριότητες που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση χωρίς να πιέζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε και πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε.

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε και να έχετε ανταπόκριση. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ. Το Σάββατο γυρίζει ορθός κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, μολονότι χρειάζεται να ξεπεράσει και το τετράγωνο με τον Κρόνο για να έχετε εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Αυτό αναμένεται να συμβεί από την επόμενη εβδομάδα. Ανάδρομος γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο το Σάββατο.

Αναλυτικά για τον ανάδρομο Κρόνο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Άνετη και ιδιαίτερα θετική για εξόδους, βόλτες και επαφές η Κυριακή θα σας δώσει μια πιο αισιόδοξη προοπτική για τα πράγματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ