Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά - Φως στο Τούνελ: Συγκίνησε ο ανιψιός του - «ανησυχούμε, σε θέλουμε πίσω» (βίντεο)

Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο

Ο Θύμιος Μπουγάς, παραμένει αγνοούμενος από τις 4 Μαΐου και η αγωνία των συγγενών αλλά και απλών πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν με την ιστορία του, έχει χτυπήσει κόκκινο.

 

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Φως στο Τούνελ» ο ανιψιός του 39χρονου άνδρα Γεράσιμος  Μπουγάς, που ζει στην Ιεράπετρα, απηύθυνε έκκληση να μη σταματήσουν οι έρευνες και να βρεθεί ο Θύμιος.

Ο Γεράσιμος, που ήταν πιο κοντά απ’ όλους με τον θείο του, συγκίνησε με τα όσα είπε. Λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, έγινε πατέρας και η σύνδεση έγινε μέσα από το μαιευτήριο. Έστειλε στο «Τούνελ» και μία φωτογραφία που ήταν μαζί του τρία χρόνια πριν το σοβαρό ατύχημα, που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

«Εάν θα δει αυτή τη φωτογραφία ο θείος μου, είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθεί. Εάν δεν μας βλέπει, μπορούν κάποιοι που ξέρουν που βρίσκεται, να του τη δείξουν. Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε και σε θέλουμε πίσω», τόνισε ο Γεράσιμος.

 

Το ηθικό του ανιψιού αναπτερώθηκε όταν έφτασε στην εκπομπή μία μαρτυρία, που συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό και έδειχνε έναν άνδρα με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο να περιφέρεται στα Χανιά. Ο ανιψιός αναγνώρισε στις φωτογραφίες τον θείο του, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο Θύμιο Μπουγά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή κυρίως τη νύχτα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απηύθυνε έκκληση και σε συναδέλφους του γιατρούς κυρίως ιδιώτες, εάν τον δουν να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές.

Ο Θύμιος έπρεπε να είχε ήδη εμφανιστεί σε κάποιον ιατρικό χώρο για να αλλάξει το σωληνάκι της γαστροστομίας, καθώς χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για τη σίτισή του. Η καθυστέρηση στην αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει βαριά μόλυνση στον αγνοούμενο.

Photo: anikolouli.gr

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 27 Μαΐου, είχε παρουσιάσει και μία πιο πρόσφατη φωτογραφία του Θύμιου, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται, έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το πως ήταν περίπου 11 χρόνια πριν, αναφέρει το anikolouli.gr.

Ο Θύμιος Μπουγάς έφυγε από το σπίτι όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο την Τετάρτη 4 Μαΐου, μετά από ένα περιστατικό εκφοβισμού που δέχτηκε.

Στην εκπομπή είχε σταλεί και ένα σχετικό βίντεο με μία ομάδα άγριων νεαρών να πετάει βεγγαλικά στο σπίτι που έμενε, για να τον αναγκάσουν να βγει έξω και να τον χλευάσουν. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και το πανελλήνιο παρακολουθεί με αγωνία την υπόθεση, ελπίζοντας πως θα έχει αίσια έκβαση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ