Δολοφονία Άλκη Καμπάνου: Πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του - τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση (βίντεο)

4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα

Περισσότερα από 30 τραύματα στο κορμί του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη.

 

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του πορήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Για την υπόθεση με οπαδικά κίνητρα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο κατηγορούνται 12 νεαροί, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί. Υπενθυμίζεται πως εις βάρος τους, μεταξύ άλλων, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

«Ευχαριστώ θερμά τους θεσμούς του κράτους που έδρασαν πολύ γρήγορα. Έπεσαν όλοι με τα μούτρα πάνω στο παιδί μου, ώστε να μάθουμε τι συνέβη. Εγώ ζητάω μόνο την δικαίωση του παιδιού μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πιστεύω στην δικαιοσύνη, ξέρει πολύ καλά την δουλειά της» είχε πει στο Thesstoday ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης, για την στυγερή δολοφονία του παιδιού του, η οποία σημειώθηκε την 1η Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Χαριλάου.

O κ. Καμπανός είχε αναφερθεί και στην μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε από τους βιαστές της, λέγοντας πως «οι δράστες που κόβουν το νήμα της ζωής νεαρών παιδιών, δεν μπορούν να καταλάβουν πως όταν χάνεται ένα παιδί από μία οικογένεια, είναι σαν οικογενειοκτονία, σαν να καταστρέφονται όλα τα μέλη της, κι εμείς καταστραφήκαμε».

«Πρέπει να απομονώσουμε αυτές τις δραματικές ενέργειες. Είναι χαζά πράγματα αυτά. Χάνονται ζωές για μία ομάδα. Ο φανατισμός σε κάθε περίπτωση είναι ακραίος, ικανός μέχρι και να στερήσει την ζωή ενός παιδιού. Το μόνο που έχω να πω στους δράστες είναι συλληπητήρια που δεν γνώρισαν τον Άλκη, για να καταλάβουν πόσο καλό παιδί ήταν, και να γίνουν φίλοι, όχι να τον σκοτώσουν».

Σημειώνεται πως η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να γίνει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την παραπομπή τους σε δίκη.  «Δεν ξέρω πως θα νιώσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Δεν ξέρ πως θα αισθανθώ. Θέλω να μάθω αν έχουν μετανιώσει, κι αν έχουν καταλάβει τι κακό έχουν κάνει στην οικογένειά μας» είχε συμπληρώσει ο πατέρας του Άλκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ