«Βασίλισσα» η Kate με το καναρινί outfit, στα λευκά η glamorous Meghan - το εντυπωσιακό φούξια της πριγκίπισσας Zara (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσαν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας

Εντυπωσιακές παρουσίες στον Καθεδρικό ναό του St Paul στο Λονδίνο, όπου τελέστηκε η λειτουργία για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Μπορεί η 96χρονη μονάρχης - η οποία αντιμετωπίζει πρόβληματα με την κινητικότητά της - να μην κατάφερε να δώσει το παρών, ωστόσο οι Δούκισσες και οι πριγκίπισσες της οικογένειας ήταν εκεί για να την τιμήσουν.

Την μητέρα του εκπροσώπησε ο γιος και διάδοχός της πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος και συνοδευόταν από την σύζυγό του Καμίλα. Η Δούκισσα της Κρονουάλης επέλεξε ένα λευκό coat dress με χρυσές λεπτομέρειες και ασορτί καπέλο.

Πάμε να δούμε όμως τι φόρεσαν και οι «πρωταγωνίστριες» της ημέρας Kate Middleton και Meghan Markle.

Ξεκινάμε από την Δούκισσα του Κέιμπριτζ η οποία για ακόμα μια φορά αποδεικνύει με το στυλ της ότι είναι έτοιμη για τον θρόνο, άλλωστε ο σύζυγος της είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής, μετά τον πατέρα του και έτσι θα γίνει βασίλισσα της Βρετανίας!

Η Kate εμφανίστηκε με ένα καναρινί φόρεμα Emilia Wickstead, ένα καπέλο Philip Treacy στολισμένο με δύο μεγάλα λουλούδια και nude γόβες.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20

Επόμενη η glamorous Meghan Markle η οποία επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από δύο χρόνια και φυσικά δεν μπορούσε να μην «κλέψει» την προσοχη.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry και μητέρα των δύο τους παιδιών φόρεσε ένα λευκό coat dress, συνδυασμένο με Dior γόβες και καπέλο στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια Maison Birks.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (@thesussexteam)

 

 

Συνεχίζουμε με την Zara Tindall η οποία εφτάσε στον ναό συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Mike. Η εγγονή της βασίλισσας ήταν ντυμένη με ένα φούξια φόρεμα από το Brand Laura Green London.  Είχε συνδυάσει το outfit της με λιλά γόβες και τσάντα, ενώ φυσικά φορούσε και ένα εντυπωσιακό καπέλο. 

 

 

 

 

Η κόρη της βασίλισσας πριγκίπισσα Άννα προτίμησε ένα coat dress σε τυρκουάζ χρώμα, συνδυασμένο με μπεζ αξεσουάρ.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

 

Η πριγκίπισσα Eugenie (Ευγενία) ντύθηκε στα πορτοκαλί, ενώ η αδερφή της πριγκίπισσα Beatrice (Βεατρίκη) στα μπλε. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 18χρονη Lady Louise Windsor φόρεσε ένα λευκό σατέν φόρεμα συνδυασμένο με ένα όμορφο ροζ headband. Η μητέρα της Κόμισσα Sophie ταίριαζε χρωματικά με την κόρη της, αφού επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με φιόγκο στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ