Live o Πλατινένιος Ιωβηλαίος - Άφαντη η Βασίλισσα - Ενωμένοι William, Harry, Kate, Meghan (φωτό & βίντεο)

Άφαντη η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία παρακολουθεί την τελετή από το σπίτι της. 

Στο St Paul's του Λονδίνου έχουν φτάσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να σμίγουν και πάλι με τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ συνεχίζονται σήμερα με την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό, ενώ να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα του Σάσσεξ επιστρέφει στη Βρετανία από το 2020, οπότε και εγκατέλειψε μαζί με τον σύζυγό της τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Την παράσταση έχουν "κλέψει"  τα εντυπωσιακά ενδύματα της βασιλικής οικογένειας και ιδιαίτερα η εμφάνιση της Κέιτ και της Μέγκαν. Παρά το ότι οι 4ήμερες εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ, οι συζητήσεις περί διαδοχής έχουν ανοίξει για άλλη φορά. Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο, ο Κάρολος αναμένεται να αναλάβει το βασιλικό θρόνο - ως ο φυσικός διάδοχος της Ελισάβετ- αλλά να τον παραχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στον Γουίλιαμ, λόγω της δημοφιλίας που έχει με τη σύζυγό του Κέιτ. 

Δείτε Live εικόνα από το Λονδίνο:

 

 

Η Meghan ντύθηκε στα λευκά με ένα coat dress και ασορτί καπέλο, ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε για την περίσταση ένα καναρινί φόρεμα, επίσης συνδυασμένο με ασορτί καπέλο.

 

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου εκπροσωπεί την μητέρα του, αφού η 96χρονη μονάρχης δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην λειτουργία, καθώς μετά τους εορτασμούς της Πέμπτης ένιωσε «αδιαθεσία».

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινηκότητά της και δεν έχει βρεθεί σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης των εργασιών του βρετανική Κοινοβουλίου, οπότε και είδαμε ξανά τον πρωτότοκο γιο της να παίρνει την θέση της.

2.000 άνθρωποι βρίσκονται στο St Paul, για να τιμήσουν τα 70 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο, σύμφωνα με το Independent.co.uk.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ