“GREEK ISLANDS”: Με λαμπερές παρουσίες η παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος από τον Χρύσανθο Πανά & τις εκδόσεις ASSOULINE

Το λεύκωμα Greek Islands αποτελεί ωδή στα νησιά του Αιγαίου και συμβάλλει στο να δουν οι ξένοι επισκέπτες, και όχι μόνο, τα νησιά του Αιγαίου με μια διαφορετική, πιο αυθεντική ματιά.

Το διεθνές λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά από τις εκδόσεις Assouline κυκλοφορεί ήδη και σημειώνει παγκόσμια επιτυχία.

 Μελίνα Τραυλού, Αικατερίνα Τζιτζικώστα, Χρύσανθος Πανάς, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Με αφορμή ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθηναϊκή ακτογραμμή, πάνω σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκαρί, το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φυσική ομορφιά, τα μνημεία, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά όπως και τις παραδόσεις των νησιών του Αιγαίου.


Χρύσανθος Πανάς Νατάσσα Καραμανλή.

Όλα αυτά υπερθεματίζονται μέσα από το εμπεριστατωμένο κείμενο του Χρύσανθου Πανά.

Γιώργος Περρής, Mario Frangoulis, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μαρία Μπακοδήμου, Αντώνης και Έλενα Λυμπέρη.

Το λεύκωμα Greek Islands αποτελεί ωδή στα νησιά του Αιγαίου και συμβάλλει στο να δουν οι ξένοι επισκέπτες, και όχι μόνο, τα νησιά του Αιγαίου με μια διαφορετική, πιο αυθεντική ματιά.


Νίκος και Αλεξία Παπανδρέου.

Ο Χρύσανθος Πανάς πρότεινε στη φίλη και καλή φωτογράφο Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου να ταξιδέψουν μαζί ώστε να αποτυπώσει με το φακό της τις ξεχωριστές εικόνες των νησιών του Αιγαίου.


Ναταλία Αβέρωφ, Αικατερίνη Λαλαούνη.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται επίσης σπάνιες φωτογραφίες αρχείου ενώ τον πρόλογο έχει γράψει η Ευγενία Χανδρή.

Marie Blanche Brillembourg, Πρίγκιπας Φίλιππος, Πριγκίππισα Nina, Πρίγκιπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα, Valerie Maier.

Την Τρίτη 31 Μαϊου έγινε επίσημη παρουσίαση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής από τον υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με ομιλία της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας Μελίνας Τραυλού.
Μαίρη Φιξ, Χρήστος Καρβούνης και Καλλιόπη Καρβούνη.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Ελληνικής επιτροπής για την Unesco κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα καθώς η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της UNESCO καθώς το λεύκωμα αναφέρεται στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις της χώρας.

 Κατερίνα Παναγοπούλου, Νινέτα Βαφειά.

Στην παρουσίαση διαβάστηκε και μήνυμα που απέστειλε η οικογένεια Assouline προσωπικά στον Χρύσανθο Πανά για την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου.

 Ευγενία Χανδρή, Λούλα Γουλανδρή.

Μια “Greek Ιsland chic” γιορτή έλαβε χώρο στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους το ίδιο βράδυ.

Κωνσταντίνος Καταλακινός , Μαρία Μπακοδήμου.

Για το βιβλίο γίνονται διάφορες παρουσιάσεις ανά τον κόσμο όπως στην Αμερική, όπου παραβρέθηκε και η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.

 Ευγενία Χανδρή, Νάντια Θεοχαράκη, Κώστας Τσουβελεκάκης.

Ακολουθούν πολλές ακόμα εκδηλώσεις-παρουσιάσεις σε νησιά και πρωτεύουσες ανά τον κόσμο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ