Η τίμια της χρονιάς! Βρήκε 36.000 δολ μέσα στον καναπέ που αγόρασε μέσω διαδικτύου - επέστρεψε τα χρήματα (βίντεο)

Συμφώνησαν να δώσουν στην Umodu 2.200 δολάρια

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δεν πίστευε στα μάτια της όταν ανακάλυψε περισσότερα από 36.000 δολάρια σε μετρητά, κρυμμένα μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του καναπέ που  πήρε από το Craigslist.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Vicky Umodu, από το Colton άρχισε να ψάχνει μέσω διαφημίσεων στο διαδίκτυο, έπιπλα για το νέο της σπίτι. Η γυναίκα βρήκε τελικά  δύο καναπέδες και μια ασορτί καρέκλα που κάποιος χάριζε δωρεάν.

Αρχικά πίστεψε ότι μπορεί να είναι κάποια απάτη και πήρε πρώτα τηλέφωνο. Της εξήγησαν ότι κάποιος από την οικογένεια είχε πεθάνει πρόσφατα και άδειαζαν όλο το ακίνητο.

Η Umodu είπε ότι οι δύο καναπέδες και η καρέκλα ήταν τέλεια για ττο νέο της σπίτι. «Μόλις μετακόμισα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι. Ήμουβν τόσο ενθουσιασμένη, οπότε τα πήραμε και τα φέραμε (σ.σ. τα έπιπλα)».

Ωστόσο όταν έφτασε σπίτι πρόσεξε ότι υπήρχε κάτι περίεγο μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια.  «Νόμιζα ότι ήταν ένα μαξιλάρι θερμότητας», είπε η Umodu, η οποία αμέσως απέρριψε αυτή τη θεωρία επειδή δεν υπήρχε ηλεκτρικό καλώδιο.

Όταν τελικά άνοιξε το φερμουάρ και κοίταξε μέσα, ανακάλυψε αρκετούς φακέλους γεμάτους με χιλιάδες δολάρια σε μετρητά.

«Απλώς είπα στον γιο μου «έλα, έλα, έλα!». Ούρλιαζα, «αυτά είναι λεφτά! Πρέπει να τηλεφωνήσω στον τύπο». 

Η Umodu είπε, σύμφωνα με το abc7news.com, ότι δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κρατήσει τα χρήματα, τα οποία και επέστρεψε στην οικογένεια.

«Ο Θεός ήταν καλός με εμένα και τα παιδιά μου, είναι όλα ζωντανά και καλά. Έχω τρία όμορφα εγγόνια, οπότε τι μπορώ να ζητήσω άλλο από τον Θεό;» ανέφερε.

Η οικογένεια δεν είναι σίγουρη γιατί ο αποθανών μπορεί να έχει κρύψει τόσα πολλά χρήματα στον καναπέ του. Για να πουν ευχαριστώ, συμφώνησαν να δώσουν στην Umodu 2.200 δολάρια, χρήματα που χρειαζόταν για να αγοράσει ένα νέο ψυγείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ