Made in Greece οι αγαπημένες τσάντες āmes με τον λαβύρινθο -Η Λία Μαντζώρου & το sucess story της (φωτό)

Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, το brand āmes, που, άλλωστε, σημαίνει λαβύρινθος στην αρχαία μινωική διάλεκτο, είναι το μοτίβο που χαρακτηρίζει τις τσάντες.

Το Made in Greece brand āmes είναι δημιουργία της νεαρής σχεδιάστριας Λίας Μαντζώρου.

Με έδρα την Αθήνα και πάθος για την μόδα, από την ηλικία των 8 ετών, όταν και έραψε το πρώτο blazer σακάκι της, η Λία δημιουργεί υπέροχες τσάντες με καινοτόμα και ιδιαίτερα υλικά.

 

 

 

 

 

 

‘Εχοντας μια πολυετή δράση στη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό ελληνικό μοτίβο που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το γούστο της και να ταυτιστεί απόλυτα με το έργο της.

Έτσι επέλεξε τον χαρακτηριστικό μινωικό λαβύρινθο, έχοντας την ιδέα της δημιουργίας ενός αποκλειστικού ελληνικού υφάσματος από ζακάρ για να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη σε μια συλλογή τσαντών, κατασκευασμένη από υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας.

 

 

 

 

Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, το brand āmes, που, άλλωστε, σημαίνει λαβύρινθος στην αρχαία μινωική διάλεκτο, είναι το μοτίβο που χαρακτηρίζει τις τσάντες.

Οι τσάντες της σχεδιάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να συνδυαστούν, για μια μοντέρνα γυναίκα που επιδιώκει να δείχνει κομψή ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

Με minimal ύφος και το χαρακτηριστικό concept της φίρμας, οι τσάντες āmes έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των Ελληνίδων.

Να σημειωθεί πως οι τσάντες της Λίας Μαντζώρου είναι 100% Made in Greece, με δέρματα και μεταλλικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Οι τσάντες āmes κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη και πολλά χρώματα, από μικρά τσαντάκια και beltbags, μέχρι μεγάλες τσάντες και backpacks και από το κλασικό ασπρόμαυρο μέχρι φούξια, ροζ, κίτρινες και γαλάζιες αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα σχέδια στο liamanjorou.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ