Τopwoman η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ - Αναλύθηκε σε δάκρυα με την ανακοίνωση της ετυμηγορίας - Ποια είναι

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ έχει γίνει viral.... 

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ.

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλο αυτό το το διάστημα της δίκης, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε στο πλευρό του την δικηγόρος του, Camille Vasquez.

Η 37χρονη, μάχιμη δικηγόρος τα κατάφερε εξαιρετικά και χάρισε τη νίκη στον Τζόνι Ντεπ. 

Ποια είναι η Camille Vasquez;

H 37χρονη δικηγόρος εργάζεται για την νομική εταιρία Brown Rudnick, πελάτης της οποίας είναι ο Johnny Depp για τη δίκη της μήνυσής του για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αξιώνει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την Amber Heard.

Τα γραφεία της εταιρείας και η «έδρα» της Camille Vasquez είναι στο Orange County της California. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γραφείου της, η δικηγόρος ειδικεύεται στην εκδίκαση υποθέσεων και τη διαιτησία. 

Ειδικότερα η Camille Vasquez εκπροσωπεί τους ενάγοντες σε υποθέσεις δυσφήμισης, σαν αυτή του Johnny Depp. Ο ηθοποιός κατηγορεί την Amber Heard ότι τον δυσφήμισε σε άρθρο της στην Washington Post το 2018.

Η Camille Vasquez πήρε το πτυχίο της με άριστα από το Πανεπιστήμιο South California και συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή Southwestern απ’ όπου πήρε πτυχίο το 2010. Και πριν ακόμα λάβει μέρος στη δίκη του Johnny Depp, είχε κερδίσει τον τίτλο «Αυτή που πρέπει να παρακολουθήσεις» στη λίστα The Best Lawyers In America για την περίοδο 2021 – 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ