Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aν αποβάλλουμε την ανάγκη μας να τα ελέγχουμε όλα και όλους θα χαλαρώσουμε και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο και σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις: ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. 

ΚΡΙΟΣ

Οι δύο σημαντικές όψεις της Σελήνης που σχηματίζει σήμερα στρέφουν την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε τώρα και επιθυμείτε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο με τις δύο όψεις της προς τον Χείρωνα και τον Ουρανό κάνει τη μέρα ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνοντας skype ή zoom, επικοινωνώντας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε όψεις με τον Χείρωνα και τον Ουρανό, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ