Μαρία Ηλιάκη: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της - Μοιράζετε ευτυχισμένες στιγμές με τον Στέλιο και την μπεμπούλα (φωτό)

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, ήταν πολύ ιδιαίτερα! 

Πριν ένα χρόνο η Μαρία Ηλιάκη, έγινε μανούλα και η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Η ίδια και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης. το τελευταίο διάστημα δίνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Να σημειώσουμε πως η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έμενε στην Ελβετία όπου εκεί γέννησε την κόρη της. Παρόλα αυτά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα εδώ με την οικογένειά της. 

Τώρα έναν χρόνο μετά η Μαρία και ο Στέλιος γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της. Μάλιστα να σημειώσουμε πως η παρουσιάτρια θα βαφτίσει το πρώτο της παιδί το καλοκαίρι του 2022. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret, η βάφτιση θα γίνει στην Κρήτη, ενώ η μπέμπα θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, δηλαδή της μητέρας του Στέλιου Μανουσάκη, το οποίο είναι Κατερίνα

Τα γενέθλια της μπέμπας

H ευτυχισμένη μανούλα ήδη από νωρίς χθες το πρωί έκανε αφιερώσεις στην κόρη της για τη μεγάλη μέρα.

maria_iliaki_kori_genethlia_post.jpg

«Και κάπως έτσι, έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας», έγραψε η 43χρονη παρουσιάστρια δείχνοντας μία φωτογραφία της στο μαιευτήριο.

Αμέσως μετά, μας πληροφόρησε ότι όλη μέρα θα σβήνουν κεράκια στο σπίτι, δείχοντας στο κοινό το πιο τρυφερό βίντεο της μικρής.

 

Φυσικά έκανε και μία ανάρτηση με όλη την οικογένεια μαζί και τη μικρούλα στην αγκαλιά της μαμάς της. «…και από εκείνη την ημέρα… όλα είναι αλλιώς …», έγραψε η Ηλιάκη. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι κλαίει όλη τη μέρα, μοιράστηκε μερικές ιστορίες από τη γέννα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ