Γάμος της αριστοκρατίας σε british country style: Η Ολυμπία έβαλε το φόρεμα καλύτερα από το μανεκέν - Μικροί Λόρδοι Αχιλλέας, Αλέξιος & Οδυσσέας (φωτό)

Όλη η οικογένεια ήταν εκεί!

Ο πρίγκιπας Παύλος μαζί με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους βρέθηκαν στον γάμο του Gustavo Brillembourg και της Misha Horne,  που έγινε στο Oxfordshire της Αγγλίας.

Κομψές η Μαρία Ολυμπία και η μητέρα της επέλεξαν για την περίσταση όμορφα φορέματα, που ταίριαζαν με την ατμόσφαιρα της βρετανικής εξοχής.

 

 

Ειδικότερα στον british country style γάμο η 25χρονη εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου φόρεσε ένα floral φόρεμα από την εταιρεία The Vampire's Wife, το οποίο και συνδύασε με μαύρα πέδιλα - πλατφόρμες και μια κοδέλα στα μαλλιά.

Την Ολυμπία συνόδευε ο σύντροφός της, ο Βρετανός αριστοκράτης Περεγκρίν Πίρσον, ο οποίος είναι  γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ.

Στην δεξίωση η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με άλλο φόρεμα, το οποίο ήταν απλά ονειρικό και μάλλον το φόρεσε καλύτερα από το μανεκέν! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ροζ φουστάνι του οίκου Giambattista Valli από την συλλογή AW22, είχε μακτριά μανίκια και έξω τους ώμους, ενώ ένα μεγάλο λουλούδι στόλιζε το μπροστινό μέρος.

Όσο για την μητέρα της, η Μαρί Σαντάλ επέλεξε επίσης ένα floral φόρεμα από το διάσημο brand, το οποίο και συνδύασε με ένα boho γιλέκο Etro.

 

 

Τα αγόρια της οικογένειας: Ο 21χρονος Αχιλλέας, ο 17χρονος Οδυσσέας και ο 23χρονος Αλέξιος - ο ποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο - ήταν σαν «μικροί» Λόρδοι με τα επίσημα κοστούμια τους. Αν κρίνουμε βέβαια από τις φωτογραφίες μάλλον έλειπε ο 13χρονος Αριστείδης.

Όσο για την νύφη και τον γαμπρό, όπως θα δείτε και στην σχετική εικόνα η  Misha Horne φόρεσε ένα δαντελένιο νυφικό ζιβάγκο και μακριά πανίκια, το οποίο είχε διακριτική διαφάνεια στο μπούστο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ