Cindy Crawford - Rande Gerber: Η άσβεστη φλόγα ενός έρωτα που «έκλεισε» 24 χρόνια (φωτό)

Γιόρτσαν την επέτειό τους!

H Cindy Crawford γιόρτασε 24 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της σύζυγο, Rande Gerber, δημοσιεύοντας στην σελίδα της στο Instagram μια trowback φωτογραφία από την τελετή, που είχε γίνει στις Μπαχάμες.

«Άλλος ένας χρόνος κοινής ζωής. Δεν θα μπορούσα να είχα διαλέξει καλύτερο σύντροφο - μέσα από όλα αυτά, είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, την πίστη και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Χρόνια πολλά για την 24η επέτειο μας! Ουάου!» έγραψε στην ανάρτησή της η 56χρονη καλλόνή.

Στο ασπρόμαυρο κλικ που μοιράστηκε με τους 6.4 εκατομμύρια followers της, την βλέπουμε να φορά το ρομαντικό, κοντό John Galliano νυφικό της, αξίας 1.200 δολαρίων.

«Κανείς δεν ήξερε πως σκοπεύαμε να παντρευτούμε, οπότε δεν ήθελα να αγοράσω ένα κλασικό νυφικό επειδή μόλις κάνεις κάτι τέτοιο, τελείωσε, ο κόσμος ξέρει ότι παντρεύεσαι» θα πει σε συνέντευξή της η Crawford.

Καθώς η τελετή έγινε σε παραθαλάσσιο μέρος, με σχεδόν 90 καλεσμένους, το γαμήλιο look του ζευγαριού ήταν πιο χαλαρό. Η 56χρονη είχε αφήσει κάτω τα μαλλιά της, τα οποία σχημάτιζαν μπούκλες, σαν αυτές που μόνο το θαλασσινό αλάτι (και οι καλοί κομμωτές!) μπορούν να μας «χαρίσουν».

Ο 60χρονος επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο είχε φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Να σημειωθεί ότι ο Gerber μαζί με τους φίλους του George Clooney και Μάικ Μέλντμαν, το 2013, ξεκίνησαν την παρασκευή τεκίλας που λίγα χρόνια μετά πωλήθηκε σε κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς ποτών σε αστρονομικό ποσό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sonia.kaia

Η 56χρονη και ο 60χρονος παντρεύτηκαν το 1998 στο Ocean Club στο Nassau και σύμφωνα με το People το μενού  στον γάμο τους περιλεμάβανε θαλασσινά, ζυμαρικά και ψητό μοσχαρίσιο κρέας. Ακόμα  απολαύσουν το "Cindy's favorite", ένα κέικ καρότου τριών επιπέδων.

Η Crawford γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της σε έναν γάμο και έγιναν φίλοι, αφού τότε το supermodel ήταν παντρεμένο με τον Richard Gere (1991–1995), ενώ σε σχέση ήταν και ο Gerber.

Η Cindy και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 20χρονη Kaia Gerber και τον 22χρονο Presley.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ