Ο Bill Gates έξω από τη Μεγάλη Βρεταννία χαμογελαστός με μπλε polo μπλουζάκι & βερμούδα στο χρώμα της άμμου (φωτό)

Βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και λίγες ημέρες

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο μεγιστάνας της Microsoft Bill Gates, ο οποίος συνδυάζει διακοπές και επαγγελματικές συναντήσεις. 

Ο φακός του NDP αποθανάτισε τον δισεκατομμυριούχο, την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου και έμεινε κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της χώρας.

Φορώντας ένα μπλε polo μπλουζάκι και βερδμούδα στο χρώμα της άμμου, ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος χαμογέλασε στους φωτογράφους.

Ο συνιδρυτής της Microsoft βρίσκεται στην χώρα μας για ιδιωτική επίσκεψη, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Gates να ενδιαφέρεται να αγοράσει τους Πεταλιούς, τις «Μαλδίβες» του Ευβοϊκού Κόλπου.

Δείτε επίσης: Πεταλιοί, ο παράδεισος με τα 10 νησιά πωλείται στον Bill Gates; Από την βασίλισσα Όλγα, στους Εμπειρίκους, τους Δαυίδ της Coca Cola & τον Mr Microsoft;

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bill Gates έρχεται στην Ελλάδα, ενώ «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ. Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) ο γκουρού της πληροφορικής επισκέφτηκε την Ακρόπολη, ενώ την Δευτέρα φέρεται να έφυγε για την Μύκονο, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ