Slow living hotels: Τα ξενοδοχεία για αναζωογόνηση, χαλάρωση, ζεν και ξεκούραση σε αργούς ρυθμούς (φωτό)

Εκεί που ο χρόνος κυλά πιο αργά

Slow living hotels, εκεί που ο χρόνος κυλά πιο αργά δίνοντάς μας την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε πραγματικά.

Αυτό το τελευταίο ειδικά είναι κάτι που αποζητούμε όλοι, αφού οι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας είναι τόσο γρήγοροι, που μερικές φορές μας κάνουν να νιώθουμε εξουθενωμένοι.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να ταξιδέψουμε για λίγο νοητά, στα καταλύματα που προσφέρουν στους επισκέπτες τους την ηρεμία που χρειάζονται και επιθυμούν.

Στο Instagram της ιστοσελίδας Slow Living Hotels θα βρει κανείς πολλά ξενοδοχεία, βίλες και B&B που μοιράζονται το πάθος για την αργή ζωή.

«Τα Slow Living Hotels αντιπροσωπεύουν ένα νέο είδος αυθεντικών ξενοδοχείων που μπορείτε να ζήσετε σε όλο τον κόσμο» διαβάζουμε στην σχετική περιγραφή. 

Από την Γαλλία, μέχρι την Μύκονο, την Ισπανία και την Ιταλία οι επιλογές για τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδεύουν με πιο βιώσιμο τρόπο είναι πολλές.

Γραφικά, μεσογειακά καταλύματα, αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία, είναι μόνο μερικά από τα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε για να χαλαρώσετε και να βρείτε το ζεν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ