Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mόνο η ευελιξία και η επινοητικότητα μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στον δρόμο μας

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Δευτέρα φέρει την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων που σχηματίζεται τα ξημερώματα. Για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Όμως ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, εξακολουθεί να είναι ανάδρομος κι αυτή την εβδομάδα εγκλωβίζεται από τον Κρόνο, καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου (όχι ακριβείας) με τον πλανήτη των περιορισμών.

Πρόκειται για μια από τις απαιτητικές όψεις στην αστρολογία, που για να τη διαχειριστούμε χρειάζεται να δείξουμε όση ευελιξία μπορούμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, που πραγματοποιείται σήμερα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι όμως ο ανάδρομος Ερμής κι αυτή την εβδομάδα εγκλωβίζεται σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να μην είναι ακριβείας, παρόλα αυτά είναι εξίσου ενοχλητικό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, που αφορά περισσότερο τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου-αρχές Μαΐου. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Όμως κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας και μάλιστα εγκλωβίζεται σε ένα τετράγωνο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που δημιουργεί με τον Κρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με το σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας να σας επηρεάζει ιδιαίτερα αν έχετε γενέθλια αυτές εδώ τις ημέρες. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Όμως κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος στον Ταύρο και σχηματίζει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ