À Paris! Τα lovebirds Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ πέρασαν όμορφες στιγμές στην Πόλη του Φωτός (φωτό)

Μαζί τους ήταν και η κορούλα τους η Ελένη

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, με την γυναίκα του Υβόννη Μπόσνιακ και την κορούλα τους Ελένη.

Μετά την οικογενειακή απόδραση στις Κάννες, ταξίδεψαν στην Πόλη του Φωτός, με την σχεδιάστρια μόδας να δημοσιεύει στην σελίδα της στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Instagram

Μπορεί ο τραγουδιστής και η σύζυγός του να έχουν βεβαρυμένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα φροντίζουν να «ξεκλέψουν» λίγο χρόνο για να περάσουν μερικές χαλαρές στιγμές. Και ποιο καλύτερο μέρος από την γαλλική πρωτεύουσα, την πόλη των ερωτευμένων

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το πρόγραμμα τα είχε όλα: Βόλτες μαζί με την Ελένη στον Πύργο του Άιφελ και τους δρόμους του Παρισιού, φαγητό σε όμορφα εστιατόρια, αλλά και ρομαντικές στιγμές.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε μια από τις εικόνες βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά, με την Υβόννη Μπόσνιακ να έχει ακουμπήσει τρυφερά το πρόσωπό της, στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ενώ παράλληλα διακρίνουμε και την βέρα της.

Η σχεδιάστρια δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες και από τα κομψά outfits που φόρεσε, στο Παρίσι ήταν άλλωστε!  Ειδικότερα την είδαμε με ένα στενό μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και απίθανες γόβες.

Ακόμα πήρε μαζί της ένα φανταστικό λευκό κοστούμι. Ολοκλήρωσε το look με παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της και μια μαύρη τσάντα με λουράκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ