Enfin! Η Σαρλίν χέρι, χέρι με τον πρίγκιπά της - Στενό, λευκό παντελόνι & royal blue tunique ασορτί με το σακάκι του Αλβέρτου (φωτό & βίντεο)

Δεν φάνηκε πολύ χαρούμενη...

Enfin! Επιτέλους η πριγκίπισσα Σαρλίν φαίνεται ότι επιστρέφει σταδιακά στη δημόσια ζωή, μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την πολύμηνη απουσία της από το πριγκιπάτο.

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους, πρίγκιπα Αλβέρτο, στις ελεύθερες δοκιμασίες του Grand Prix του Μονακό.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

 

Για την περίσταση η πριγκίπισσα είχε επιλέξει ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με ένα φόρεμα - tunique, από το brand Akris, σε royal blue χρώμα, το οποίο ταίριαζε με το σακάκι που φορούσε ο άντρας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Είχε ολοκληρώσει το look της με μαύρες γόβες, μια τσάντα σε ανάλογους τόνους με το ρούχο της καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν πέρασε μήνες στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, λόγω μιας λοίμωξης ΩΡΛ, ενώ όταν επέστρεψε στο Μονακό έφυγε πάλι για την Ελβετία όπου πέρασε κάποιο καιρό σε κλινική ψυχικής υγείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stylezza (@stylezza)

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε πει για την υγεία της: «η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμη εύθραυστη και δεν θέλω να πάω πολύ γρήγορα. Ο δρόμος ήταν μακρύς, δύσκολος και πολύ επώδυνος. Σήμερα, αισθάνομαι πιο ήρεμη».

Η εμφάνισή της στο Grand Prix είναι μόλις η 4η που κάνει μέσα στη χρονιά, την ώρα που φήμες θέλουν την σχέση της με τον Αλβέρτο να περνά κρίση. Μάλιστα υπήρχαν αναφορές ότι ο πρίγκιπας την πληρώνει για να να μείνει μαζί του!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Πάντως ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την Σαρλίν και τον πρίγκιπα να κρατιούνται χέρι, χέρι στο Grand Prix, αν και για ακόμα μια φορά το βλέμμα της 44χρονης έδειχνε περισσότερο θλίψη παρά χαρά.

Αν κοιτάξουμε την γλώσσα του σώματός της, η royal μάλλον απόλαυσε περισσότερο την συζήτησή της με τον γοητευτικό Βελγο-Δανό αθλητή της formula 1 Max Verstappen, με τον οποίο πόζαρε μαζί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ