3.750.000 ευρώ πωλείται από τους Sotheby’s μια συγκλονιστική βίλα με δική της παραλία στην Άνδρο - δείτε φωτό που κόβουν την ανάσα

Όλα ενσωματώνονται όμορφα με το γραφικό τοπίο του νησιού

 3.750.000 ευρώ πωλείται από τους Sotheby’s μια βίλα στην Άνδρο που κόβει την ανάσα!

Το εκπληκτικό, μεσογειακό, παραθαλάσσιο κτήμα βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου και διαθέτει τη δική του ιδιωτική παραλία, αλλά και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το Pnoe προσφέρει ιδιωτικότητα, συνδυασμένη με την κυκλαδίτικη κομψότητα. Αυτή η παραθαλάσσια ιδιοκτησία των 3.800 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κήπους και έναν μεγάλο χώρο για γιόγκα πάνω από την ακτή. Όλα ενσωματώνονται όμορφα με το γραφικό τοπίο του νησιού.

Η βίλα των τριών επιπέδων έκτασης 421 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει εξαιρετικό αρχιτεκτονικό ντιζάιν μαζί με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας.

Στο ισόγειο στεγάζεται το κυρίως σαλόνι, ένα δεύτερο καθιστικό/αναγνωστήριο και η αίθουσα πρωινού με πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα. που έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι οροφές ,με τα εμφανή ξύλινα δοκάρια, προσφέρουν ζεστασιά και προσθέτουν ένα εξαιρετικό οπτικό στοιχείο.

Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει δύο Master υπνοδωμάτια με θέα που κόβει την ανάσα και ένα γραφείο που μπορεί να μετατραπεί σε επιπλέον υπνοδωμάτιο. Δύο σουίτες επισκεπτών - η καθεμία με ιδιωτικό μπάνιο - και μια κουζίνα βρίσκονται στο κάτω επίπεδο.

Οι υπαίθριοι χώροι του καθιστικού είναι προστατευμένοι από τον άνεμο και είναι ιδανικοί για φαγητό, διασκέδαση και χαλάρωση: ειδικά για να απολαύσει κανείς το  ηλιοβασίλεμα.

Μια πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα και μπάρμπεκιου, σαλόνια και μια μεγάλη βεράντα προσφέρουν πολλές ευχάριστες επιλογές, όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρος του πολυτελούς αυτού ακινήτου.

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από το γραφικό κυκλαδίτικο χωριό Μπατσί και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Χώρα, όπου τα νεοκλασικά αρχοντικά υπενθυμίζουν τη μακρά ναυτική παράδοση του νησιού. Το Pnoe θα σας συνεπάρει!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: sothebysrealty.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ