Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος Άρη - Δία βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες & να δείξουμε αυτοπεποίθηση

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη, που βρίσκει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της το αγαπημένο της περιβάλλον και μπορεί να εκφράσει τα καλύτερα ποιοτικά της χαρακτηριστικά!

Την Κυριακή σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Δία που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση, αλλά ανεβάζει τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στο παγκόσμιο σκηνικό και φιλοπόλεμη διάθεση.

Πρόκειται για ιδιαίτερα δυναμική όψη που μας επιτρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, να κάνουμε αποτελεσματικές κινήσεις, να έχουμε επιτυχίες σε αθλητικές επιδόσεις, αλλά ταυτόχρονα κάνει και ιδιαίτερα εκρηκτικές τις αντιδράσεις μας. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους το βράδυ της Κυριακής στις 20:22 και θα προετοιμάσει τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ίδιο ζώδιο.

Αν θέλετε να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει από σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας.

Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο μέχρι τις 23/6 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή στην καθημερινότητα σας, αλλά και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση.

Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Το Σάββατο ασχοληθείτε και με το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας, αλλά και για να απολαύσετε μια μέρα χωρίς αυστηρότητα στα προγράμματα σας.

Την Κυριακή προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με τη σύνοδο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία, μια σπάνια συνάντηση που σας χαρίζει ενέργεια, δυναμικότητα, αλλά και ιδιαίτερη γοητεία και εστιάστε περισσότερο στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και πώς θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Προσοχή όμως στην παρόρμηση και τη βιασύνη και αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις υπερβολές στη συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα έχετε ακόμη έναν σύμμαχο στο πλευρό σας, τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 23/6.

Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές, προτιμήστε να τις κάνετε με αυτή τη στήριξη και σίγουρα μετά τις 4/6 που δεν θα έχουμε πλέον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας. Την Κυριακή η Σελήνη αντιμετωπίζοντας τον Κρόνο θα δημιουργήσει ένα σχετικό άγχος ή και κάποιες υποχρεώσεις, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο.

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό μέσα στον 12ο οίκο του παρασκηνίου, αλλά και του τέλους των καταστάσεων. Πάρτε το σαν σημάδι για να τελειώνετε με τοξικές καταστάσεις στη ζωή σας σχέσεις, δουλειές, συνήθειες και θα βγείτε μόνο κερδισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στον Ταύρο, αλλά δε θα νιώθετε τη χθεσινή πίεση. Το Σάββατο ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το απόγευμα του Σαββάτου κάνει τα θέματα της υγείας, αλλά και της δουλειάς, μέχρι τις 23/6 προτεραιότητα. Ερωτικά, με αυτή την επιρροή μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αστάθεια ή να πετάτε κάπως στα σύννεφα.

Προσέξτε σχέσεις με άτομα τα οποία απλώς μιλάνε πολύ, αλλά δεν λένε τίποτε ουσιαστικό. Η Κυριακή είναι μια σούπερ έντονη μέρα με τη σπάνια σύνοδο του Άρη με τον Δία στον φιλικό σας Κριό και σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη για να δείτε φίλους και γενικώς να είστε ανάμεσα σε άτομα που αγαπάτε και σας διασκεδάζουν.

Η σύνοδος αυτή μπορεί να σας εμπνεύσει και σε θέματα επαγγελματικών στόχων. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιο σας που θα φέρει αρκετές αλλαγές.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ