70 χρόνια «Ελληνικά Καλλιστεία» με Star & Miss Hellas που άφησαν εποχή: Ρίκα Διαλυνά, Βάνα Μπάρμπα, Εύη Βατίδου, Ελίνα Ζήση (φωτό)

Γιόρτασαν τα γενέθλια του πιο εμβληματικού διαγωνισμού ομορφιάς

Με ένα εντυπωσιακό party μαζί με τις αγαπημένες του Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young όλων των ετών γιόρτασε τα 70α του γενέθλια ο πιο εμβληματικός διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα!

Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων και αγαπημένος σχεδιαστής των Stars Πάνος Ζήνας υποδέχθηκε πλήθος μοντέλων, καλλιτεχνών, εκπροσώπων των media και την ελίτ της αθηναΪκής μόδας στο θρυλικό Pasaji Restaurant, στην πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας.

Το ατμοσφαιρικό bar restaurant Pasaji Athens φιλοξένησε όχι μόνο τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας αλλά και την έκθεση μίας σπάνιας συλλογής φωτογραφιών από το συλλέκτη και αγαπημένο συνεργάτη των καλλιστείων Γρηγόρη Γαλαντή. 

Από την Ρίκα Διαλυνά και την Βάνα Μπάρμπα, έως την Εύη Βατίδου και την Ελίνα Ζήση, πολλές διάσημες κυρίες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Ο κ. Πάνος Ζήνας, αφού καλωσόρισε όλες τις κυρίες που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή του, πήρε το λόγο και με συγκίνηση τους ξανασυστήθηκε αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του σχεδιαστή μόδας αλλά του CEO των Ελληνικών Καλλιστείων “Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young”.

Εξέφρασε τη χαρά του και τόνισε πως ο μοναδικός σκοπός αυτής της γιορτής ήταν να τιμήσει όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που με τη παρουσία τους, την ομορφιά τους και τη ξεχωριστή προσωπικότητά τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην ιστορία αυτού του θεσμού.

Τον λόγο έλαβαν επίσης εστεμμένες, που σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ανέσυραν περιστατικά και μοναδικές εμπειρίες από τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό αλλά και από τους διεθνείς διαγωνισμούς.

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε ειδικά για τη περίσταση και πόζαραν όπως αυτές γνωρίζουν τόσο καλά μπροστά στα φλας των φωτογράφων και των δημοσιογράφων που κατέκλυσαν το χώρο. 

Χωρίς αμφιβολία άλλη μία βραδιά γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι στην ιστορία των καλλιστείων, σηματοδοτώντας την απαρχή μίας νέας εποχής στο θεσμό.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider:  NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ