Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει: ''Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε - ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι''

Συγκλόνισε με τα λόγια της... 

Ελένη Καστάνη έχει βιώσει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει.

Η ηθοποιός μίλησε στην Αννίτα Πάνια για το δυσάρεστο γεγονός και αποκάλυψε τα συναισθήματά της.

 

 

 

 

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο.

 

 

Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου».

«Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια», είπε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ