Μακελειό στο Τέξας: 11χρονη έβαλε αίματα επάνω της από την νεκρή συμμαθήτρια της & προσποιήθηκε ότι πέθανε για να γλυτώσει (φωτό - βίντεο)

Η ανατριχιαστική κίνηση της 11χρονης...

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως, για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Τέξας στο οποίο έχασαν την ζωή τους 19 παιδιά. 

Αυτή την φορά έγινε γνωστή η ιστορία μιας μικρής μαθήτριας, η οποία τελικά επέζησε. 

Καθώς έπεφταν πυροβολισμοί στην τάξη της, στο δημοτικό σχολείο Robb, η 11χρονη Miah Cerillo έβαλε αίμα πάνω της και έκανε τη νεκρή, σύμφωνα με τη θεία της.

Η Μπλάνκα Ριβέρα ζει στο Χιούστον, αλλά έχει έρθει σε επαφή με τον αδελφό της, τον πατέρα της Μάια, μετά την τραγωδία στο Ουβάλντε.

Την ημέρα των πυροβολισμών, η Ριβέρα μίλησε στο ABC13, ενώ η ανιψιά της βρισκόταν στο νοσοκομείο περίπου πέντε ώρες μακριά για να νοσηλευτεί για τα θραύσματα της σφαίρας που χτύπησαν την πλάτη της.

Καθώς προέκυπταν λεπτομέρειες, μάθαινε τα όσα έκανε το παιδί για να επιβιώσει.

 

"Έκανε ό,τι έπρεπε για να επιβιώσει. . . (προσποιήθηκε) ότι είναι νεκρή", είπε η γυναίκα. 

Καθώς οι γονείς αναρωτιόντουσαν πού βρίσκονταν τα παιδιά τους μέσα στο χάος, λέγοντας στους δημοσιογράφους ή δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο ότι αγνοούνται, η Miah είπε στον πατέρα της ότι ήξερε πού βρίσκονταν αναφέρει το abc11

"Είπε ότι τα παιδιά δεν αγνοούνται", δήλωσε η Ριβέρα. "Ήταν στην τάξη της. "

 

Οι ημέρες που ακολούθησαν την τραγωδία ήταν δύσκολες για την 11χρονη και τους γονείς της. Η Ριβέρα δήλωσε ότι το κορίτσι ήταν σωματικά άρρωστο και δυσκολευόταν να κοιμηθεί. Ξέρει ότι θα χρειαστεί θεραπεία για να αντιμετωπίσει αυτό που βίωσε.

Η Ριβέρα εξήγησε στα παιδιά της τι συνέβη στην Miah το βράδυ της Τρίτης. Είπε ότι ο γιος της έκλαιγε κατά τη διάρκεια της σιγής στο σχολείο την επόμενη μέρα, σκεπτόμενος πώς θα μπορούσε να έχει χάσει την ξαδέλφη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ