Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: «Παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας - χρησιμοποιήστε διπλωματία & απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας... 

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες από τον Κριό, δημιουργώντας περισσότερη ένταση στις επαφές μας. Στις 06:20 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:22 που θα περάσει στον Ταύρο.

Σήμερα η Αφροδίτη στο ταξίδι της στον Κριό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα και η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο στις 9:22 το πρωί, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας μια σχετικά ράθυμη διάθεση, αλλά η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. 

Διβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ