Μακελειό στο Τέξας: Νοσηλευτής έτρεξε να προσφέρει βοήθεια & έμαθε ότι μεταξύ των νεκρών ήταν και η κόρη του (φωτό - βίντεο)

Όλο και περισσότερες τραγικές ιστορίες έρχονται στο φως για το μακελειό στο δημοτικό του Τέξας. 

''Πώς κοιτάς αυτό το κορίτσι στα μάτια και το πυροβολείς;"

Αυτά είπε ο Angel Garza την Τετάρτη, με δάκρυα στα μάτια, ενώ κρατούσε μια φωτογραφία της κόρης του, Amerie Jo Garza, ενός από τα 19 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο δημοτικό σχολείο Robb στο Τέξας.

Ο κόσμος παρακολούθησε τον συντετριμμένο πατέρα να λέει στον Άντερσον Κούπερ του CNN πως έμαθε ότι η κόρη της πέθανε όταν πήγε στο σχολείο της, ενώ εργαζόταν ως βοηθός νοσοκόμου.

"Ένα κοριτσάκι ήταν γεμάτο αίμα από την κορυφή ως τα νύχια. Νόμιζα ότι ήταν τραυματισμένη. Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι είναι εντάξει. Ήταν υστερική λέγοντας ότι πυροβόλησαν την καλύτερή της φίλη. Σκότωσαν την καλύτερή της φίλη και δεν αναπνέει. Προσπαθούσε να καλέσει την αστυνομία και ρώτησα το κοριτσάκι το όνομα . . . και μου είπε, Amerie". 

 

 

Η κόρη του είχε μόλις γίνει 10 ετών στις 10 Μαΐου. Από τότε ζητούσε ένα κινητό τηλέφωνο και οι γονείς της τελικά της πήραν ένα. Δύο μαθητές στην τάξη της είπαν στον πατέρα της ότι το χρησιμοποίησε για να προσπαθήσει να καλέσει το 100 όταν ο Σαλβαδόρ Ράμος μπήκε στην τάξη της οπλισμένος με ένα AR-15 την Τρίτη αναφέρει το local10

Μια φίλη της μητέρας της Amerie, η Kimberly Garcia, δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe.

 

 

"Έλαβε χθες βραβείο για τον τιμητικό κατάλογο λίγο πριν από τους πυροβολισμούς", έγραψε. "Ήταν τόσο έξυπνη και τόσο καλό παιδί. Η Amerie είναι γνωστή για την ηρωική της δράση και την προσπάθειά της να καλέσει το 100 πριν ο δράστης της αφαιρέσει τη ζωή"

Ο Ramos σκότωσε επίσης τις δύο δασκάλες της Amerie, την Eva Mireles και την Irma Garcia

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ