Ανίτα Μπραντ: ''Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου από κορωνοϊό - Δεν είχε γνωρίσει τον μικρό''

Μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που την συγκλόνισε... 

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησαν η Αννίτα Μπραντ και ο σύζυγός της  Χάρης Χριστόπουλος.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποτήσει και ένα αγοράκι2 χρονών μίλησε για ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη πριν λίγους μήνες. 

Συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο η Αννίτα Μπράντ έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό

''Δυστυχώς ήταν πολύ ξαφνικό, δεν το περιμέναμε αλλά το καλό είναι ότι πρόλαβα να πάω να τον δω. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχανα τον πατέρα μου τόσο νέο και από αυτή την αρρώστια.

Μίλαγα με την γιατρό του και μου έλεγε ότι ήταν στάσιμος και όλα καλά. Λέω στη μαμά μου να πάμε να τον δούμε, τον μεταφέρανε σε άλλη πτέρυγα αλλά εμείς δεν γνωρίζαμε ότι αυτό θα γίνει για να τον αποχαιρετήσουμε», είπε αρχικά η Αννίτα Μπραντ.

«Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε πάει ο μικρός έξω από το νοσοκομείο και περίμενε γιατί δεν τον είχε γνωρίσει και του το είπε η Άννα. “Έχει έρθει ο Χρήστος να σε δει, γίνε καλά”.  Άρχισε να κλαίει ήθελε πάρα πολύ. Αυτό είναι που μένει, μόνο αγάπη, το σύνθημα είναι ότι έχουμε με αυτά περνάμε καλά. Η ζωή χωρίς ανθρώπους δεν είναι ζωή», πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

 Η makeup artist λίγο μετά τον χαμό του πατέρα της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε κάτω από την ανάρτηση:

"Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου".

Επιπλέον σε άλλο σημείο του κειμένου εξήγησε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα social media λέγοντας πως: "Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα "σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ