Το e-fresh ξεπέρασε το 1 εκατ. παραγγελίες – Αποκλειστικές δηλώσεις της CEO Ζήνας Μαυροειδή στο eirinika.gr

To e-fresh είναι το μεγαλύτερο αποκλειστικά online supermarket έχοντας ήδη ξεπεράσει το 1 εκατ. μέσα στα 6 χρόνια λειτουργίας του.

Η CEO της e-fresh Zήνα Μαυροειδή, σε δήλωσή της στο eirinika.gr επισημαίνει ότι οι 1εκατ. παραγγελίες είναι ένας σημαντικός σταθμός που υπογραμμίζει την αξιοπιστία της εταιρείας.

“Οι 1εκ παραγγελίες είναι ένας σημαντικός σταθμός για μας. Προσωπικά νοιώθω ότι υπογραμμίζει την αξιοπιστία της e-fresh.gr που τα τελευταία 6 χρόνια – με όλα όσα μας επιφύλασσαν - παραμένει πιστή στις αρχές της δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στην απαιτητική καθημερινότητα του σημερινού καταναλωτή. Με την ομάδα της e-fresh.gr - που μας έφερε στο σημερινό αποτέλεσμα - είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε με όρεξη και ρυθμό και στα επόμενά μας βήματα συντελώντας στην ταχύτατη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας”, επισημαίνει η κ. Μαυροειδή.

Διαβάστε επίσης:

H Mελίσσα, η Ζήνα, η Δέσποινα και η Τζούλια: 4 γυναίκες, 4 Success stories - Πώς έφτασαν στην κορυφή (βίντεο)
Οι ιστορίες ζωής & καριέρας 4 επιτυχημένων γυναικών: Η Ελληνο- Γαλλίδα , δεξί χέρι του Μακρόν , η Ελληνο- Καναδέζα που συγκαταλέγεται στις 100 ισχυρότερες γυναίκες του Καναδά

Αξιζει να σημειωθεί ότι το e-fresh.gr εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο αποκλειστικά online supermarket της χώρας, έχοντας ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο παραγγελίες από την έναρξη της λειτουργίας του και το γιορτάζει με προσφορές 30, 40 και 50% σε όλες τις κατηγορίες από την Τρίτη 24.05 έως και την ερχόμενη Δευτέρα 30.05. Και αν αναρωτιέστε τι αγοράζει ο κόσμος online, η απάντηση είναι απλή: όλα όσα προμηθεύεται και στα φυσικά καταστήματα, με τη διαφορά ότι βρίσκει προσφορές που είναι διαθέσιμες μόνο online και ότι έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει γρήγορα μεταξύ όλων των προϊόντων και να ανακαλύψει εύκολα αυτό που θέλει, ακόμα και όταν πρόκειται για πολύ ειδικά προϊόντα.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των καλαθιών του e-fresh.gr είναι ζάχαρη, βιολογικό φρέσκο γάλα, χυμός ντομάτας και cottage cheese αλλά και οι μεγάλες συσκευασίες βρεφικών και καθαριστικών, ελληνικά brands όπως ο Κωσταρέλος, οι Ευβιότοποι και ο Τερκενλής, και εξειδικευμένα βιολογικά και vegan προϊόντα. Όλα αυτά, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες άλλα προϊόντα επιλέγονται καθημερινά από τους καταναλωτές και μεταφέρονται με ασφάλεια με υγειονομικά ελεγμένα οχήματα σε χιλιάδες νοικοκυριά, από ειδικά εκπαιδευμένους διανομείς της εταιρίας.

Το e-fresh με αφορμή τη συμπλήρωση 1 εκατ. παραγγελιών κάνει ένα ‘πάρτυ’ εκπτώσεων 30%, 40% και 50% που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24 Μάϊου. Δεκάδες επώνυμα προϊόντα από όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες και brands συμμετέχουν στις εορταστικές προσφορές που θα διαρκέσουν μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ