Μακελείο στο Τέξας: Ο 18χρονος έκανε επίδειξη στο Instagram τα όπλα που χρησιμοποίησε - "Έχω ένα μυστικό" είπε σε άγνωστη (βίντεο/φωτό)

Ψυχρός και νηφάλιος. Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμο, λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο στο Δημοτικό Robb στο Τέξας, έκανε επίδειξη των όπλων που είχε στην κατοχή του στο Instagram. 

Μάλιστα έκανε tag και μια γυναίκα, την οποία δεν γνώριζε. Απαντώντας συνωμοτικά στην ερώτησή της γιατί το εκανε αυτό είπε: "έχω να σου πω ένα μικρό μυστικό". 

 

 

Σύμφωνα με τον Πιτ Αρεντόντο, αξιωματικό της αστυνομίας που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα, ο έφηβος έδρασε μόνος. Ο υπαξιωματικός Εστράντα είπε πως δεν είχε στοιχεία εαν ήταν γνωστός στις αρχές.


 

Οι αρχές προσπαθούν ακόμη να συλλέξουν στοιχεία «για το προφίλ του», «τα κίνητρά του», «τους τύπους των όπλων που χρησιμοποίησε και αν τα κατείχε νόμιμα».

Διαβάστε επίσης:
Μακελειό στο Τέξας: 18χρονος άνοιξε πυρ και «γάζωσε» 19 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς (βίντεο/φωτό)
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που οι γονείς απεγνωσμένοι τρέχουν στο σχολείο - μέσα εκτυλισσόταν το δράμα του μακελειού

Μακελειό στο Τέξας: Ο σύζυγος της δασκάλας Έβα Μιρέλες ήταν αστυνομικός και έκανε πρόσφατα άσκηση για επίθεση σε σχολείο – Μητέρα 4 παιδιών η Ίρμα Γκαρσία (φωτό /βίντεο)
Μακελειό στο Τέξας: Αυτoi είναι οι μικροί μαθητές 7 με 11 ετών θύματα του μακελάρη
Βίντεο: Ο 18χρονος μακελάρης λίγο πριν σπείρει τον θάνατο - η στιγμή που εισβάλει στο δημοτικό σχολείο του Τέξας

Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, εργαζόταν σε fast food. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεχόταν συστηματικά bulling επειδή φορούσε eyeliner και από μικρό παιδί είχε προβληματική σχέση με τη μητέρα του. 

Πριν το μακελειό στο σχολείο στο Τέξας,  πυροβόλησε της γιαγιά του η οποία τον επέπληξε επειδή δεν κατάφερε να αποφοιτήσει. Ο θυμός όμως δεν ξεθύμανε πήρε δύο όπλα φόρεσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και πήγε στο τοπικό σχολείο σκορπώντας το θάνατο. Ο Ράμος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ