Στα σύννεφα ο Τομ Κρουζ: ''Δεν έχω ρεπό, ζω το όνειρο - Κοιτάξτε, είμαι τυχερός''

«Έχω περάσει τη ζωή μου σε πλατό ταινιών και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, αυτό που πάντα ήθελα να κάνω»....

 

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι δεν παίρνει ρεπό γιατί η καριέρα του σημαίνει ότι συνεχώς «ζει το όνειρο».
 
Ο ηθοποιός προωθεί αυτήν την περίοδο την τελευταία του ταινία «Top Gun: Maverick», τη συνέχεια της κλασικής ταινίας δράσης του Τόνις Σκοτ του 1986, στην οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως πιλότος μαχητικού, υποσμηναγός Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ. Ο Τομ Κρουζ είναι επίσης παραγωγός της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας.
 

Μιλώντας σε συνέντευξη, ο Τομ Κρουζ είπε ότι η δραστήρια καριέρα του σημαίνει ότι δεν παίρνει καθόλου ρεπό, αλλά δεν τον πειράζει να είναι τόσο απασχολημένος επειδή «ζει το όνειρο» όταν εργάζεται.
 
«Αυτή είναι μια μέρα άδειας για μένα, επειδή δεν κάνω γυρίσματα» είπε ο Κρουζ στο περιοδικό Bella όταν ρωτήθηκε τι του αρέσει να κάνει όταν έχει ρεπό. «Απλά χαλαρώνω τώρα. Δεν έχω ρεπό».

 

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, είμαι τυχερός, είμαι τυχερός. Έχω περάσει τη ζωή μου σε πλατό ταινιών και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Άρα αυτό δεν είναι εργασία - ζω το όνειρο».
 
Ο Κρουζ όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι πριν γίνει διάσημος ήθελε να γίνει είτε πιλότος, είτε ηθοποιός.

Συγκεκριμένα σε άλλη συνέντευξη είπε ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει πιλότος ή ηθοποιός μεγαλώνοντας, και όταν μπόρεσε να συνδυάσει και τις δύο καριέρες στην πρώτη ταινία «Top Gun», ήταν μια στιγμή που του άλλαξε τη ζωή.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ