Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας & δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη που κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που λατρεύει αλλά και κυβερνά, γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό χρειάζεται τόσο τόλμη, καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό επίσης σήμερα θα λειτουργήσει σαν ενισχυτικό της δυναμικής του Άρη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Και να που έφτασε η μέρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, εξέρχεται από το πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πήρε θέση από τα μέσα Απριλίου. Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τα μέσα Απριλίου, που ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του στους Ιχθύς, πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν. Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι τώρα, που ο Άρης βρισκόταν στους Ιχθύς, σας παίδεψε αρκετά είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα του σπιτιού. Κυρίως όμως μπορεί να σας κούρασε με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας που αυξάνονταν και πληθύνονταν μέρα με τη μέρα. Πλέον από σήμερα θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιο σας, καθώς περνά στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ